Oglasno sporočilo

Z vlaganjem v razvoj do odličnih storitev in rešitev

Čas branja: 1 min
16.11.2009  14:21
V ospredju najboljši dosežk s čim nižjim vložkom

hp.1258377671.jpg

Podjetja in posamezniki se v zadnjem obdobju vse bolj soočamo z izzivom zmanjševanja stroškov in hkratnega doseganja odličnih rezultatov. V času razcveta ekonomije se je največ pozornosti posvečalo vlaganju v odlično tehnologijo, sedaj pa se vse bolj v ospredje postavlja merilo najboljših dosežkov s čim nižjim vložkom.

Družba HP je že v preteklosti precej pozornosti posvetila razvoju storitev in produktov, ki so bili za mnoge le ideja ali sanje. Smelo in odprto razmišljanje ter podpiranje nekonvencionalnih inovatorjev je v marsikaterem primeru pripeljalo do smernice ali pa celo rešitve najzahtevnejših izzivov uporabnikov.

Vlaganje v zaposlene je naložba v prihodnost

Meje dejanskih zmogljivosti najrazličnejših tehnoloških rešitev in idej tehnologije prihodnosti so ob današnjem tempu razvoja storitev in rešitev vedno tanjše in vedno bolj zabrisane. Vlaganje v prvi vrsti v zaposlene, njihovo izobraževanje in v razvoj produktov, storitev, intelektualno lastnino ter vzpodbujanje družbeno odgovornih aktivnostih na vseh področjih delovanja družbe se je pokazalo kot dobra naložba za prihodnost.

V ospredje strežniške rezine

Eden od vodilnih produktov iz palete ponudbe družbe HP so zagotovo strežniške rezine, kar so pred kratkim tudi potrdile analize svetovno priznane neodvisne raziskovalne hiše Gartner. Družba je v okviru kvalitativne analize svetovnih ponudnikov strežniških rezin uvrstila strežniške rezine družbe HP na vodilno mesto.

HP pri snovanju in razvoju strežniških rezin veliko pozornost posveča vse večjim pričakovanjem uporabnikov po zniževanju stroškov vzdrževanja, upravljanja, napajanja in hlajenja podatkovnih centrov. Najnovejši rezultat razvoja strežniških rezin je tako zadnja generacija rezin HP Proliant G6, katere odlike so predvsem večja energetska učinkovitost, večja zmogljivost in prilagodljivost.

Ob uvajanju vse več aplikacij se v podjetjih pojavlja potreba po vgrajevanju vedno večjega števila strežnikov v podatkovne centre. Z vgradnjo najnovejše generacije strežniških rezin HP Proliant G6 uporabniki lahko zmanjšajo stroške hlajenja in napajanja v podatkovnih centrih, zmanjšajo porabo prostora in s tem seveda optimizirajo delovanje računalniške infrastrukture.

Uporaba HP-jevih strežniških rezin podjetjem zagotavlja hitro, zanesljivo in enostavno vgradnjo do tri krat več strežnikov v obliki rezin v obstoječi podatkovni center in hkratno povečanje prepustnosti mreže. To pa je v današnjih časih, ko so edina stalnica spremembe, ključnega pomena.

Danes, ko večina podjetij žal razmišlja o zniževanju stroškov predvsem na račun zaposlenih, pa v družbi HP vidijo v zaposlenih ključni potencial za ponoven zagon ekonomije.

V zadnjem času tako pospešeno vlagajo predvsem v izobraževanje zaposlenih, hkrati pa vse večjo pozornost posvečajo tudi izboljševanju kvalitete storitev in distribucije. V prihodnje se lahko zagotovo ponovno nadejamo novih presežkov v njihovi ponudbi celovitih rešitev in storitev tudi za najbolj zahtevne uporabnike.