Za energetsko učinkovite nagrade lahko glasujete tudi vi!

Čas branja: 1 min
20.03.2013  14:18
Petčlanska komisija je že določila nominirance, ki se bodo potegovali za energetsko učinkovite nagrade. Ta teden lahko glasujete tudi obiskovalci naših spletnih strani.

Za nagrade za energetsko učinkovitost, ki jih bo časnik Finance podelil na letošnjih Dnevih energetikov 16. aprila v Portorožu, se tokrat poteguje 15 organizacij.

GLAVA-energetiki1.1363786111.jpg

Največ prijav, 11, jih je v kategoriji energetsko učinkovit projekt, po ena prijava je v kategoriji energetsko učinkovito podjetje in projekt uporabe obnovljivih virov energije, dve prijavi pa smo prejeli v letos na novo uvedeni kategoriji promocijski projekt učinkovite rabe energije in obnovljivih virov.

Finaliste bomo predstavili v aprilski prilogi Okolje in energija, svojega zmagovalca, ki bo v Portorožu na Dnevih energetikov dobil posebno nagrado, pa boste lahko izbirali tudi obiskovalci naših spletnih strani.

Člani komisije, ki je določila nominirance za nagrade so: mag. Boris Selan, mag. Stane Merše, ( Institut Jožef Stefan), dr. Sašo Medved, (Fakulteta za strojništvo Univerza v Ljubljani), dr. Marjana Šijanec Zavrl (Gradbeni inštitut ZRMK), in Dušan Novković (Acroni).

okolje

Glasujte tudi vi!

Od 26. marca do 4. aprila na spletni strani Poslovne akademije poteka spletno glasovanje. Glasovanje poteka

tukaj.

Nominiranci bodo predstavljeni v krajših video prispevkih in tisti, ki vas bo najbolj prepričal, mu boste priborili posebno priznanje.

Vabimo vas tudi na 15. srečanje energetskih menedžerjev, ki bo 16. in 17. aprila v Portorožu, kjer bo potekla tudi slavnostna podelitev nagrad letošnjih zmagovalcev. Geslo letošnje konference je: 15 let na poti energetske odličnosti.

Program celotne konference tukaj.