Podpiramo inovativnost in podjetnost

Čas branja: 1 min
01.04.2015  14:32
Izbor Najpodjetniška ideja podpira inovativne podjetnike. Zato projektu tudi letos stoji ob strani njegov dolgoletni partner, podjetje Si.mobil.

Obveščaj me o novih člankih:  

Si.mobil s podporo projektom, kot je Najpodjetniška ideja, promovira podjetništvo kot pozitivno vrednoto v širši družbi. »Izbor Najpodjetniška ideja z veseljem podpiramo že četrto leto. Verjamemo, da s sodelovanjem v tovrstnih projektih pripomoremo k širjenju in izmenjavi znanja ter k uresničitvi dobrih poslovnih idej,« poudarja Rok Gorjup, direktor prodaje v Si.mobilu.

Rok-Gorjup-Si.mobil.1427891372.jpg.n.500px.jpg
Rok Gorjup, direktor prodaje v Si.mobilu

Poslujte učinkoviteje z Microsoft Office 365

Med rešitvami, s katerimi želi Si.mobil podjetnikom olajšati poslovanje, je tudi možnost najema zbirke Microsoft Office 365. Ta vključuje programe in različna orodja, s katerimi si lahko podjetja izboljšajo svojo produktivnost. Do 15. 4. 2015 je paket Microsoft Office 365 na voljo poslovnim uporabnikom s 50-odstotnim popustom za obdobje šestih mesecev, in sicer za 2,25 evra na mesec.

Pripravite se na uvedbo davčnih blagajn s storitvijo Si.blagajna

Storitev Si.blagajna je preprosta rešitev za vsa podjetja z gotovinskim ali s kartičnim poslovanjem, ki morajo izdati račun končni stranki. Storitev omogoča varno in zanesljivo shranjevanje blagajniških podatkov v oblaku. V prihodnje, ko bo stopil v veljavo ustrezni zakon, pa bo storitev omogočala neposredno internetno povezavo s Finančno upravo RS. Do uvedbe davčnih blagajn je Si.blagajna poslovnim uporabnikom na voljo brezplačno.

Novo omrežje. Nove hitrosti. Nova doživetja.

Simobil je prvi slovenski mobilni operater, ki je svojim uporabnikom predstavil in ponudil omrežje 4G/LTE v komercialno uporabo. S tem se je Slovenija uvrstila med prve države v Evropi, ki so uvedle tehnologijo 4G/LTE. V letu 2014 pa so tudi kot prvi v Sloveniji ponudili tehnologijo prihodnosti: LTE-Advanced. Ta omogoča prenos podatkov z izjemnimi hitrostmi do 300 Mbit/s in predstavlja pomemben tehnološki mejnik na poti proti omrežju 5G.

Si.mobil trenutno ponuja 4G/LTE več kot 78 % prebivalstva, do konca leta 2017 pa bo lahko v izjemno hitrem mobilnem internetu uživalo 95 % prebivalstva Slovenije. V novem omrežju lahko uporabniki brezskrbno uporabljajo hitri internet kjerkoli in vse prednosti, ki jih nudi najnovejša tehnologija 4G/LTE.