Znanje jezika je tako pomembno kot prodaja na tujem

Čas branja: 1 min
29.08.2015  12:20
Za uspešno poslovanje v tujini je poleg komunikacijskih in prodajnih znanj, ki so univerzalna in uporabna kjerkoli na svetu, bistveno tudi znanje jezika

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Sodobno poslovno okolje že dolgo ni več omejeno zgolj na državo, v kateri smo bili rojeni in katere jezik najbolje obvladamo, kar lahko potrdi vsak podjetnik oziroma izvoznik, ki je že sklenil posel izven meja svoje domovine. Za poslovanje so potrebni hitri odzivi, samozavesten nastop in prepričljivost, pri čemer nas lahko pri poslovanju na tujem ovira pomanjkljivo znanje jezika. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na seminarju učinkovite angleške komunikacije, ki bo 30. septembra v prostorih M hotela v Ljubljani.

Prijavite se lahko tukaj.

jezikovna-sola-xx.1431685496.jpg.n.600px.jpg

Le odlično znanje jezika bo poslovnežu omogočilo, da bo lahko takšen, kot je v resnici, in s tem dovolj samozavesten, da bo lahko vse znanje in karakter, ki ga ima, uporabil tudi v odnosu s tujimi poslovnimi partnerji. S tem si bo bistveno izboljšal možnost za uspeh.

»Zavedamo se, da je najpomembnejši poslovni jezik angleščina. Samozavestna vzpostavitev stika in izpeljan celoten poslovni proces v angleškem jeziku je nuja za vse, ki poslujete s tujimi trgi. Vašega poslovnega partnerja ne sme zmotiti vaša slovnična napaka ali pa napaka pri uporabi fraze. Tako se bo lahko osredotočil na vsebino posla, vi pa si boste povečali ugled,« pravi predavateljica Tanja Hruševar.

Cilj je odlično obvladovanje poslovne angleščine, zato je zelo pomembno, da znanje pridobivate od predavatelja, ki ni zgolj tradicionalni učitelj angleškega jezika. Tu vam bo pomagala profesorica Tanja Hruševar, ki s svojo energijo, izkušnjami iz poučevanja v različnih poslovnih okoljih in znanjem psihologije, NLP-ja, coachinga in organizacijskih sistemskih postavitev, ustvari dinamično in učinkovito učno okolje. Zato je seminar za vse, ki imajo zaželeno predznanje angleškega jezika vsaj stopnje B1, več kot pametna naložba.

Program seminarja si lahko preberete tukaj.


Več iz teme: