Na SMK prihaja Geoff Ramm!

Čas branja: 1 min
01.03.2016  10:00  Dopolnjeno: 03.03.2016 07:17

Znani so prvi obrisi programa 21. Slovenske marketinške konference

Na SMK prihaja Geoff Ramm!

SMK bo otvoril večkrat nagrajeni govorec

Že 21. Slovensko marketinško konferenco, ki bo 31. maja in 1. junija letos v Portorožu, bo otvoril izjemni govorec Geoff Ramm. Ramm je avtor knjig "Celebrity Service" in "OMG Marketing" ter večkrat nagrajeni govorec. S podjetniki je sodeloval pri zagonu start-upov brez razpoložljivih sredstev. Ustvaril je marketinške ideje, ki so postale legendarne. Med njegove stranke med drugim sodijo Honda, British Airways, TATA, SAGE, Tiger Brands, Goldwell in Dixons Carphone.

Znan tudi prvi tematski sklop

Znanih pa je tudi vse več podrobnosti o preostalem programu letošnje konference. Njen pomemben del bo sekcija Dirigiraj strategijo in prihodnost podjetja, ki jo bo predstavil, povezoval in strokovno nadgradil Mitja Pirc iz agencije Pristop, v njej pa bodo svoje dobre prakse delili predstavniki podjetij Petrol, Tosama in Ipko.  Pirc bo na konferenci tudi razkril, kako lahko tržniki vsakega od primerov uporabijo v svojem podjetju, oziroma dal nasvet, kako slišano že kar takoj uporabiti v praksi.

 

Slovenska marketinška konferenca poteka v soorganizaciji Društva za marketing Slovenije (DMS) in Časnika Finance, do 31. marca 2016 pa je nanjo mogoča zgodnja prijava. Več informacij o uvodnem govorcu in doslej znanem programu ter (zgodnji) prijavi na konferenco najdete na spletni strani www.smk.si/.