Podaljšan prijavni rok za Energetske nagrade!

Čas branja: 1 min
09.03.2016  06:00  Dopolnjeno: 09.03.2016 06:32

Prijava je brezplačna in prinaša popust na konferenčno prijavo

Podaljšan prijavni rok za Energetske nagrade!
Foto: Jernej Lasic

Na 18. Dnevih energetike, ki bodo potekali 19. in 20. aprila v Portorožu, bomo ponovno podelili tudi Energetske nagrade. Te bodo prejeli najboljši v kategorijah  energetsko učinkovito podjetje ali ustanova,  energetsko učinkovit projekt in promocijski projekt učinkovite rabe energije oz. uporabe obnovljivih virov energije, posebno priznanje pa bo prejel Energetski menedžer leta. Prijave lahko oddate še do vključno 16. marca 2016!

Nagrade strokovne komisije in spletnega glasovanja

Prijave bo ocenila strokovna komisija, v kateri sodelujejo Stane Merše z Inštituta Jožef Stefan, Marijana Šijanec Zavrl z Gradbenega inštituta ZRMK, Hinko Šolinc z Ministrstva za gospodarstvo RS, Dušan Novković z Acronija ter Borut Hočevar s Financ. Poleg nagrad strokovne komisije pa bomo podelili tudi priznanja iz naslova spletnega glasovanja bralcev in uporabnikov spletne strani časnika Finance.

Zmagovalci bodo znani 19. aprila

Vse zmagovalce bomo prvič javno objavili 19. aprila letos v sklopu 18. konference Dnevi Energetikov. V letu 2015 je nagrado za najboljše energetsko učinkovito podjetje ali ustanovo po izboru komisije prejelo podjetje Xella porobeton SI, medtem ko so spletni uporabniki za zmagovalca te kategorije izbrali Mestno občino Kranj. Več o lanskoletnih zmagovalcih si lahko preberete v prispevku Manje Pušnik

nagrade2015-56dfb36a43809.jpg
Prejemniki Energetskih nagrad v letu 2015, foto: Nejc Lasić

Še teden dni za prijavo!

Sodelovanje na razpisu je brezplačno, prijavo pa je mogoče oddati še do vključno 16. marca, in sicer v elektronski obliki na e-naslov borut.hocevar@finance.si  in mateja.bizjak@finance.si ali na USB ključku na naslov časnika Finance. Podjetja, ki bodo sodelovala na natečaju (velja za popolne prijave), imajo pri prijavi na konferenco 25-odstotni popust! Več informacij o prijavi najdete na spletni strani konference Dnevi energetikov. Dnevi energetikov potekajo v organizaciji Akademije Finance ter v partnerstvu z Inštitutom Jožef Stefan.