Oglasno sporočilo

Lumar – inteligentna arhitektura, povezana z energetsko učinkovitostjo

Čas branja: 2 min
12.04.2016  22:04  Dopolnjeno: 12.04.2016 22:09

Hiše Lumar predstavljajo kakovosten spoj odličnega dizajna, inteligentne arhitekture in najboljše tehnologije. S hišami danes presegajo standardno hišo, ki je ali samo lepa ali samo dolgočasna. Zato so ob tem, ko so razvijali tehnologijo, razvijali tudi dizajn. Danes kupcem nudijo odlično, racionalno in dobro zasnovano energetsko učinkovito tipsko arhitekturo, ter na drugi strani z že pridobljenim znanjen z izjemno velikim številom zgrajenih visoko kakovostnih individualnih objektov, izkušenega partnerja za gradnjo sanjske hiše.

Lumar – inteligentna arhitektura, povezana z energetsko učinkovitostjo

Arhitekturna dovršenost in funkcionalna notranjost

Ob pestri kataloški ponudbi se v Lumarju prilagodijo naročnikovim potrebam. Izvirne arhitekturne rešitve v naboru njihovih tipskih hiš so zasnovane s skrbnim premislekom v odprti, preprosti in logični strukturi. »Pomembna je smiselna in pravilna razporeditev in osvetlitev prostorov, postavitev hiše, dosleden izbor materialov. Združiti omenjeno v najboljšo celoto, ki daje in pomeni dodano vrednost novim montažnim objektom, je velik izziv. Kos smo mu s hišnimi arhitekti in inovativnimi zunanjimi arhitekti, ki znajo udejaniti našo filozofijo razmišljanja in delovanja, ki jo pooseblja slogan Živeti najbolje in se posledično odraža v vseh naših hišah,« poudarja Marko Lukić, direktor podjetja Lumar.

Najvišji standardi za visoko dodano vrednost

Sodobna gradnja z lesom je tehnološko izjmeno natančen proces, ki terja popolno usklajenost projektnih faz z natančno določenimi detajli izvedbe v nemotenem odnosu do izhodiščnega arhitekturnega koncepta. »Z našimi strokovnjaki in visoko zastavljenimi standardi v celoti jamčimo za kvaliteto vseh projektnih faz izdelave hiše, od idejnega načrtovanja, projektiranja in priprave projektne dokumentacije, do izvedbe,« doda Lukić. Zato v Lumarju še naprej sledijo razvoju novih in optimiranju obstoječih tehnologij, saj izkušnje kažejo, da Lumarjeve optimirane pasivne hiše porabijo za ogrevanje do sto evrov na leto, ljudje pa za ogrevanje stanovanj na mesec plačajo večjo vsoto.

Lumar-BlackLine-W7-4--570d5572d9c12.jpg

Tehnološke rešitve za jutri že danes

Gradnja pasivnih, plus energijskih in ničenergijskih hiš bo po njihovem mnenju še bolj intenzivna, saj se bodo stroški vzdrževanja hiše zgolj večali in bo hiša z minimalnimi obratovalnimi stroški naložba v prihodnost. Korak naprej bi lahko predstavljale plus energijske hiše, ki so jih do sedaj kar nekaj že zgradili, saj le-te s pomočjo fotovoltaike omogočajo izrabo sončne energije za pripravo električne energije potrebne za delovanje hiše. To omogoča neodvisnost od ponudnikov elektrike in od nihanja cen. Danes namreč ne moremo oceniti, kakšne bodo cene energentov, lahko pa z zagotovostjo trdimo, da se ne bo spremenila cena sonca. »V Lumarju smo tehnološko pripravljeni za gradnjo inovativnih, najzahtevnejših in tehnološko naprednih hiš. Z našo optimirano tehnologijo lahko kupcem ponudimo vrhunske hiše z vgrajenimi inovativnimi in kakovostnimi komponentami ter detajli ob odličnem razmerju med kakovostjo in ceno,« pravi direktor podjetja Lumar Marko Lukić. Tako lahko danes kupci v Lumarju dobijo pasivno hišo s certificirano pasivno tehnologijo Lumar že za ceno, ki velja za dobro nizkoenergijsko hišo.

Lumar-BlackLine-Individual-Hisa-RE-2--570d55b90fe88.jpg

Zanesljiv in varen partner za gradnjo hiše

V podjetju Lumar se skozi celoten proces gradnje trudijo biti najboljši, kjer v vseh fazah gradnje hiše nudiji celovito in strokovno svetovanje. To je del njihove filozofije delovanja in omenjeno dnevno prenašajo na vse naše sodelavce in podizvajalce, saj se zavedajo, da je gradnja hiše v večini enkratna življenjska odločitev. Zato tudi že več kot 15 let sodelujejo z istimi podizvajalci in partnerji, s katerimi v partnerskem odnosu razvijajo svojo tehnologijo in detajle. Takšen odnos je osnova za odlično izvedbo in končno zadovoljstvo kupcev. Ob tem z najvišjo bonitetno oceno, poslovno stabilnostjo in garancijami predstavljajo zanesljivega in varnega partnerja za gradnjo vaše sanjske hiše. Več informacij na www.lumar.si.