Grafični vodnik za varčevanje z energijo in vodo

Čas branja: 1 min
15.04.2016  06:00

V dobavitelju energije ECE so na spletni strani pripravili praktični grafični vodnik z uporabnimi nasveti za gospodinjstva, ki želijo zmanjšati porabo energije in vode v gospodinjstvu.

Grafični vodnik za varčevanje z energijo in vodo

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
ECE dodaj
Mitja Terče dodaj

Projekt je bil predstavljen več kot milijonu uporabnikov, obiskovalci spletnega mesta ECE pa so do zdaj pregledali več kot osem tisoč strani z nasveti za učinkovitejšo rabo vode in energije.

»Vsi vemo, da lahko v gospodinjstvu prihranimo vodo in energijo, a se marsikdo znajde v zadregi, ko je treba teorijo prenesti v prakso,« pravi Mitja Terče, direktor ECE. Na njihovi spletni strani tako v zavihku Varčevanje najdemo interaktivno grafiko, ki omogoča sprehod po hiši, uporabnika pa s preprostimi koraki in uporabnimi nasveti vodi k učinkovitejši in varčnejši rabi tako energije kot tudi vode.

Več o grafičnem vodniku z uporabnimi nasveti si preberite v prispevku Boruta Hočevarja na spletnem portalu Okolje in energija. 

Projekt je prijavljen na razpis energetskih nagrad časnika Finance v kategoriji Promocijski projekt URE/OVE. Vse prijavljene projekte predstavljamo na portalu Financ Okolje in energija oe.finance.si. Predstavili jih bomo tudi v prilogi Financ Okolje in energija, ki izide 19. aprila 2016, na prvi dan tradicionalne konference Dnevi energetikov.


Več iz teme: