Goodyear skupaj s partnerji v Luksemburgu ustanavlja razvojno-raziskovalni kampus

Čas branja: 1 min
25.04.2016  11:23  Dopolnjeno: 25.04.2016 12:13

Eden izmed vodilnih proizvajalcev pnevmatik na svetu Goodyear se je kot ustanovni partner pridružil razvoju novega kampusa v Luksemburgu, namenjenega tehnološkim inovacijam na področju avtomobilizma. S tem ponovno dokazuje svojo predanost nenehnemu razvoju in inovacijam v gumarski industriji. 

Goodyear skupaj s partnerji v Luksemburgu ustanavlja razvojno-raziskovalni kampus

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Goodyear dodaj

Goodyear v sodelovanju z luksemburško vlado in poslovnimi partnerji načrtuje razvoj novega avtomobilskega kampusa, posvečenega tehnološkemu napredku. Kampus bo namenjen podjetjem, ki se ukvarjajo z inovacijami v avtomobilski industriji in bo kot tak predstavljal edinstveno razvojno-raziskovalno središče z najsodobnejšimi objekti. Hkrati bo omogočal tudi sodelovanje različnih naprednih podjetij ter predstavljal dodano vrednost pri razvoju, testiranju in inkubaciji novih konceptov.

Cam-15-final-neu-goodyear-571de47c532b2.jpg

Nov avtomobilski kampus, v katerem bo Goodyear kot eden prvi namestil svoj objekt in zaposloval 1500 ljudi, je za omenjenega proizvajalca pnevmatik pomemben predvsem z vidika inovacij. Najsodobnejše delovno okolje bo namreč še pospešilo razvoj pametnih produktov in storitev ter povečalo njegov prispevek k rešitvam za mobilnost prihodnosti. Goodyear sicer že vrsto let sledi filozofiji odprtih inovacij po celem svetu, poleg tega pa odličnost na tem področju predstavlja ključno prvino njihove strategije. 

Cam-01-Final-Common-571de4c346626.jpg

Avtomobilski kampus bo partnerjem in državi Luksemburg omogočil nove priložnosti za poslovno rast, Goodyear pa bo s tem še naprej ohranjal pomembno vlogo pri razvoju luksemburškega gospodarstva. 


Več iz teme: