Danes se v Portorožu začenja Finančna konferenca!

Čas branja: 1 min
10.05.2016  07:22  Dopolnjeno: 10.05.2016 07:33

Danes ob 10. uri bo osrednja finančna konferenca v Sloveniji odprla svoja vrata in začela odpirati najaktualnejša vprašanja s področij finančne in borzne industrije. Danes bo znan tudi Najfinančnik leta.

Danes se v Portorožu začenja Finančna konferenca!

33. Finančno konferenco, ki bo potekala pod naslovom Novi bančni in finančni časi: Kako poplavo denarja spraviti v suhe denarnice bosta otvorila Sony Kapoor, vplivni makroekonomist in izvršni direktor podjetja Re-Define, ter Philipp Vorndran, Investicijski strateg pri Flossbach & von Storchu, ki bosta spregovorila o finančnih izzivih sveta in Evrope. Skoraj 300 udeležencev bo prisluhnilo tudi mnogim pogovorom z vodilnimi predstavniki institucij v Sloveniji in regiji. 

1-5731720f3774e.png
Prejemniki nagrad na lanskoletni, 32. Finančni konferenci

Danes znan tudi Najfinančnik leta!

Danes pa bo znan tudi prejemnik prestižne nagrade Najfinančnik, ki jo Finance podeljujo že sedmo leto zapored. Strokovna komisija izbira med finančnimi strokovnjaki v gospodarski družbi, ki jih odlikuje konkretno strokovno delo in konkretno projekti. Namen nagrade je povečati pomen kakovostno vodene finančne funkcije, predstavitev dobrih praks in finančnih izzivov za prihodnost. Najfinančnik preteklega leta je postal Drago Kavšek, član uprave za finance in informatiko ter trga Hrvaške in BiH iz Mercatorja.