Oglasno sporočilo

Kraljevski užitek z Ledo King sladoledi

Čas branja: 1 min
13.05.2016  07:09  Dopolnjeno: 18.05.2016 06:08

Ledo King je že vrsto let simbol kakovosti in ne le modna muha. Ko mislite, da ste poskusili že vse možne kombinacije, vas bo King spet navdušil z nečim povsem novim, drugačnim, revolucionarnim.

Kraljevski užitek   z  Ledo King sladoledi

Čeprav se okusi Kingov skozi leta menjujejo, so sladoledom King  zagotovo skupni kraljevski užitek, božanski okusi in sestavine najvišje kakovosti.

Najnovejša člana kraljeve družine sta King Love in King Caramel Adventure, dve nasprotji, ki se privlačita. Nežen in romantičen King Love (ljubezen) s penasto in zračno čokoladno mousse strukturo jagodnega okusa in inovativne oblike srca vsebuje jagodno polnjenje z narezanimi jagodami in je oblit s trojnim prelivom mehke bele čokolade, jagod in mlečne čokolade s hrustljavim posipom.

KING-LOVE-1000x600-5739c2ad99f38.jpg

King Caramel  Adventure je prava pustolovščina doslej neznanega okusa in je prvi Ledo sladoled, v katerem se slano in sladko popolno ujemata. Zanj je značilen aromatični Butterscotch okus, v katerem se prepletajo slana karamela ter trojni preliv iz mehke bele čokolade, slane karamele in bele čokolade z mandljevimi koščki.

KING-CARAMEL-1000x600-5739c2a8b4586.jpg

Ledo King  bo vsakogar navdušil s sladkim trenutkom, pravim občutkom vznemirjenjem, ki bi ga lahko primerjali le z »noro«  zabavo, polno skušnjav, ter nas osvojil z nalezljivim okusom.

Najtežje bo sprejeti odločitev, kateri okus izbrati?