Oglasno sporočilo

Kakovostna avto zavarovanja: Z Generalijem ste vedno varno na poti!

Čas branja: 1 min
17.05.2016  06:33  Dopolnjeno: 19.05.2016 12:12

Če potrebujete avtomobilsko zavarovanje, boste v Generalijevi ponudbi zagotovo našli takšno, ki je pisano tudi na vašo kožo. Glede na vaše želje in potrebe bodo avto, šoferja in sopotnike kakovostno in optimalno zavarovali po dostopni ceni, nudijo pa vam tudi številne ugodnosti in popuste

Kakovostna avto zavarovanja: Z Generalijem ste vedno varno na poti!

Posebna ponudba za varne voznike

Varne voznike Generali nagradi s 5% popustom na dvoletno brezškodno dogajanje, jim vrne 10% plačane letne kasko premije ter jim brezplačno zamrzne njihov trenutni bonus. V sodelovanju s Petrolom omogoča še dodatni 10% popust.

K temu dodaja svoje »zimzelene« ugodnosti, ki jih nudi vsem zavarovancem: 5% popust za takojšnje plačilo letne premije, 5% Halo Polica popust za sklenitev police preko klicnega centra ali interneta ter do 18% paketni popust v primeru sklenitve kasko zavarovanj.

za-imet-573a9f4a62fb5.png

»PAKET ZA IMET'!« s 100 litri brezplačnega goriva

Do 30. novembra Generali skupaj z Vzajemno nagovarja vse, ki še nimate sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni in bi hkrati obnovili ali sklenili novo avtomobilsko ali stanovanjsko zavarovanje pri Generaliju. V akciji podarja Petrolove kartice dobroimetja v vrednosti 100 evrov, kar zadošča za približno 100 litrov goriva.

Vsi, ki dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni že imate, boste ob sklenitvi avto zavarovanja upravičeni do Petrolove kartice z dobroimetjem 40 evrov, za stanovanjsko zavarovanje PaketDom pa prejmete štiri mesece brezplačnega zavarovanja pri zavarovanju stanovanjskih nepremičnin (produkt PDN) in premičnin (produkt PDP).

Več na www.generali.si!