Oglasno sporočilo

Znebite se stresa pri upravljanju z udeleženci na vašem dogodku

Čas branja: 1 min
22.05.2016  08:00

Še vedno iščete načine, kako bi poenostavili postopek registracije in izdaje akreditacij na vašem dogodku, kako bi se znebili nadležnih papirnatih seznamov, ter dolgih čakalnih vrst pri vhodu? IDE.Konferenca omogoča transparentno in hitro vodenje registracij, ter sledenja na dogodkih. Omogoča pa tudi rešitve po meri, ali izvedbo posameznih storitev akreditacije in registracije na dogodkih …

Znebite se stresa pri upravljanju z udeleženci na vašem dogodku

IDE.konferenca v 5 korakih pripelje do uspešne celovite izvedbe registracijskega postopka na promocijskih dogodkih, izobraževanjih, konferencah, prireditvah, protokolarnih dogodkih … omogoča pa tudi pregled nad vsemi pridobljenimi informacijami:

1. Udeležencem omogoča enostavno prijavo in plačilo preko spleta. Na podlagi prijave udeleženec na e-naslov prejme potrditev in identifikacijsko črtno, ali QR kodo. Lahko naloži tudi svojo fotografijo.

2. Omogoča digitalni vnos prijavljenih, akreditiranje in digitalno registracijo udeležencev s klasičnimi, (črtna koda, QR koda) ali najnaprednejšimi tehnologijami (RFID UHF), ki samodejno zaznava udeležence ob odsotnosti osebja.

3. Podpira izdajo in dotisk akreditacij na dogodku (celotni najem ekipe ali najem opreme).

4. Kontrolira vstop, beleži prisotnost ter omogoča sledljivost udeležencev.

5. Z online ali offline delovanjem omogoča spremljanje vseh podatkov in dovoljenj - to pomeni, da lahko v realnem času spremljate kdo je na katerem predavanju poslušal koga in koliko časa. Po dogodku v IDentiksu izdelamo tudi zaključno poročilo v obliki grafov in tabel.

IDEKonferenca-fotka-clanek-01-573bf1485494e.jpg

»Izhodišče za načrtovanje dogodka je vedno naročnikova potreba in kaj so njihovi največji izzivi na dogodku - ti pa so zelo različni; npr. zmeda pri prijavah, gneča na registraciji, ogromno časa za pregled plačil, potreba po znižanju stroškov dodatnega osebja in hostes, transparentnost, pomanjkanje časa, želia želja po ličnih akreditacijah, prepoznavanje najljubših predavanj, zvestoba udeležencev, večanje števila udeležencev …«  je povedala Jasna Triller, direktorica IDentiks kartični sistemi.

IDE.Konferenca je prava izbira za razbremenitev organizatorja in stroškov povezanih z najemom dodatnega osebja. Čas namenjen skrbi za sezname udeležencev, je lahko izkoriščen za aktivno prisotnost in mreženje z obiskovalci. Storitev IDE.Konferenca je od leta 2014 registrirana blagovna znamka. V tem času smo z naprednim programom registrirali že preko 87 dogodkov. Več o nas in naših referencah pa si lahko preberete na www.IDentiks.si.