V teku je 3. Marketing Summit Belgrade

Čas branja: 1 min
01.01.1970  01:00  Dopolnjeno: 19.05.2016 12:22

Danes v Beogradu poteka 3. Marketing Summit Belgrade, katerega uvodni govornik je Nicolas Kfuri, direktor pri Kfuri Consulting Group: Trženje 2020. 


Obveščaj me o novih člankih:  

Nicholas Kfuri je na konferenci, ki jo organizirata InStore Magazin in Poslovna akademija Finance in na kateri se je zbralo več kot 300 udeležencev, spregovoril o prihodnosti potrošništva ter kako prepoznati načine za ustvarjanje dodatne vrednosti in razlikovanje naših organizacij v nenehno spreminjajočem se globalnem trgu. Predstavil je tudi več dejavnikov v prid globalni širitvi novih blagovnih znamk, ki prihajajo iz nastajajočih trgov.

Konferenca, katere tokratna rdeča nit je Diferenciacija, ustvarjanje dodane vrednosti in globalni uspeh, bo sicer postregla z mnogimi ekskluzivnimi predstavitvami in primeri o tem, kako se zares razlikovati od tekmecev, kako postati edinstven, kako ustvariti dodano vrednost za kupca in podjetje.

IMG-5689-573d932a0b9af.JPG
Na 3. Marketing Summitu Belgrade se je zbralo več kot 300 udeležencev

Branko Greganović (NLB Banka), Piotr Nagalski (Marketing direktor za potniške pnevmatike v srednji Evropi, Goodyear Dunlop), Alan Šćuric (direktor marketinga, SBU kafa, Atlantic Grupa), Martina Anđelković (Digital Manager, EXIT) in Mario Vogl (Senior Vice President Corporate Marketing (global), Gorenje Group) so le nekateri izmed predavateljev 3. Marketing Summita Belgrade, katerega celoten program si lahko ogledate na spletni strani tega dogodka.  

IMG-5688-573d92ec924ab.JPG
Osrednji govorec konference je Nicholas Kfuri, ki je spregovoril o prihodnosti potrošništva

Med govorci pa je tudi dr. Thomas Haller iz globalnega svetovalnega podjetja Simon-Kucher, ki zagovarja 'power pricing', zviševanje cen na način, da ustrezajo resnični vrednosti produktov, kot jih zaznavajo kupci, namesto zniževanja cen in posledičnega izzivanja konkurence. Z njim smo se pogovarjali ob robu Prodajne konference, posnetek pogovora pa si lahko ogledate spodaj.