Oglasno sporočilo

Majoneza - Vnesite svežino v vsak obrok!

Čas branja: 1 min
27.05.2016  13:00

Ljubitelji Zvijezdine nenadomestljive majoneze iz svežih rumenjakov lahko izbirajo med različnimi variacijami, prilagojenimi individualnim željam in navadam.

Majoneza - Vnesite svežino v vsak obrok!

Odrasli smo ob okusu Zvijezdine tradicionalne  majoneze, ker je to prva majoneza v Sloveniji, ki že več kot 50 let trdno drži častno mesto na mizah potrošnikov vseh starosti.

Od začetka proizvodnje leta 1959 do danes je Zvijezda svojo ponudbo majoneze obogatila s številnimi novostmi, tako da ljubitelji te nenadomestljive omake iz svežih rumenjakov lahko izbirajo različnimi variacijami, prilagojenimi individualnim željam in navadam.

dizajn-2--5747c8ea41e35.jpg

Ta večna klasika je vsem dobro znana tradicionalna majoneza, ki naravno vsebuje vitamin E in je brez emulgatorjev, stabilizatorjev, ojačevalcev okusa in arom. Uravnovešeno pikantna čili majoneza je posebej namenjena oboževalcem žara.

Zaradi izbire okusov je Zvijezdina majoneza neizogibna sestavina vsake prave jedi. Bodisi kot priloga bodisi začimba, majoneza brezhibno dosega svoj cilj: spreminja dober okus v še boljši.