Oglasno sporočilo

Digitalni PoštAR Pošte Slovenije

Čas branja: 1 min
31.05.2016  14:41  Dopolnjeno: 31.05.2016 14:49

Pošljite pošto hitreje, ceneje in zanesljivo.

Digitalni PoštAR Pošte Slovenije

Pošta Slovenije postaja digitalna in predstavlja novo storitev, s katero bo pošiljanje pošte bolj enostavno kot kadarkoli prej. Nova storitev PoštAR omogoča pošiljanje in prejemanje elektronske pošte, ki lahko vključuje tudi dokazovanje, da je pošiljatelj poslal, prejemnik pa prevzel pošto. Storitev PoštAR omogoča tudi nabor dodatnih storitev, s katerimi bo vaša izkušnja pošiljanja še enostavnejša in uporabnejša.

S storitvijo PoštAR lahko vso navadno in priporočeno pošto oddate kar preko spleta – le z nekaj kliki, 24 ur na dan. 

Celovita storitev je skladna s slovensko zakonodajo, elektronsko podpisani dokumenti sistema PoštAR pa imajo enako veljavnost in dokazno vrednost kot papirni dokumenti.

Digitalni PoštAR je enostaven za uporabo. ePismo lahko pošljete preko portala www.postar.eu ali iz kateregakoli odjemalca elektronske pošte kot sta na primer MS Outlook in Gmail -  in za to ne potrebujete niti kvalificiranega potrdila. Za pošiljanje boste potrebovali elektronsko znamko, ki jo pridobite na spletnem portalu www.postar.eu.

Pri uporabi Digitalnega PoštARja se prav tako izognete stroškom tiskanja ter nakupu kuvert in papirja. Poštnina za elektronsko vročitev je nižja, zmanjšajo pa se tudi logistični stroški s pripravo in potrjevanjem odhodnih pošiljk. Koliko natanko boste prihranili lahko izračunate s pomočjo kalkulatorja prihrankov, ki ga najdete na www.postar.eu.

sticker-574d885260b57.PNG

Zdaj lahko storitev PoštAR preizkusite brezplačno. Obiščite www.postar.eu/brezplacni-preizkus in pridobite svojo unikatno kodo za 15 dnevni brezplačni preizkus.

Brez čakanja na pošti! Storitev PoštAR je dostopna 24/7, vsak dan v tednu!