Oglasno sporočilo

Dame, ali veste, iz česa so vaši vložki?

Čas branja: 1 min
31.05.2016  17:02  Dopolnjeno: 31.05.2016 17:07

Preprečite vaginalna vnetja – uporabljajte bombaž. Se vam je že zgodilo, da ste ravno poleti staknile sicer drobne, a nadležne ginekološke težave? Žal so vulvo-vaginalna vnetja v tem času dokaj pogosta neprijetnost, s katerimi se soočajo ženske. K zdravniku večinoma pridejo, ko se bolezen že pojavi, ne zavedajo pa se vloge, ki jo ima preventiva. 

Dame, ali veste, iz česa so vaši vložki?

Naša koža ljubi naravno

Strokovnjaki priporočajo, da ženske v toplih dneh še bolj pazijo na intimno higieno in se izogibajo nenaravnim materialom, ki onemogočajo dihanje kože. Eden najenostavnejših načinov, s katerim lahko vsaka ženska pripomore k preprečevanju srbenja, pekočih bolečin in vnetij, je uporaba povsem naravnih izdelkov za intimno nego. Vložki in tamponi naj bodo iz bombaža!

skupinska-slika-NF-574da83927813.jpg
Vložki in tamponi Natura Femina niso beljeni s klorom, v njih ni nobenih super vpojnih kemičnih praškov in parfumov.

Natura Femina – zaveznik naše kože

Tosamina Natura Femina je vrhunska blagovna znamka za dekleta in ženske, ki imajo visoka merila pri izbiri najintimnejšega zaveznika. Besedi »naravno« in »zdravo« sta z Naturo Femino neločljivo povezani, saj so to izdelki iz čistega, celo organskega bombaža. Samo z bombažnimi vložki lahko koža normalno diha, ne izgublja vlage, hkrati pa takšni izdelki ne spreminjajo naravne kislosti vaginalne sluznice.

nfo-574da8883d9be.PNG
Vložki Natura Femina Organic so narejeni iz certificiranega organskega bombaža in popolnoma razgradljivi – tudi njihova embalaža.

Klinično dokazana učinkovitost

Učinkovitost izdelkov Natura Femina je bila testirana in klinično dokazana. Pri kar 85 odstotkih žensk, ki so imele ginekološke težave z vnetji zaradi preobčutljivosti, so te po treh mesecih uporabe bombažnih higienskih izdelkov popolnoma izginile.