Oglasno sporočilo

Poskrbite za varno finančno prihodnost vaših zaposlenih

Čas branja: 1 min
11.06.2016  17:19  Dopolnjeno: 14.06.2016 11:21

Dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje LEON 2 za podjetja

Poskrbite za varno finančno prihodnost vaših zaposlenih

Družinska podjetja z dobrim vodenjem in s složno ekipo pišejo uspešne poslovne zgodbe. S tem ustvarjajo delovna mesta in skrbijo za finančno stabilen vsakdan zaposlenih. Še posebej odgovorni podjetniki vidijo nekoliko dlje od sedanjosti, njihov pogled je namreč uprt v prihodnost. Tudi v prihodnost zaposlenih v njegovem podjetju. Z dodatnim kolektivnim pokojninskim zavarovanjem lahko poskrbijo za finančno varnost zaposlenih po upokojitvi. Eno tovrstnih zavarovanje je LEON 2, ki ga ponuja zavarovalnica GENERALI d.d.

Podjetnik, ki se odloči za njihovo ponudbo LEON 2, pridobi nekaj dobrega za zaposlene ter hkrati tudi nekaj dobrega za podjetje.

Podjetja pridobijo:

  • davčno olajšavo, saj vplačana premija delodajalcu znižuje osnovo za davek od dohodka pravnih oseb,
  • priložnost za finančno najugodnejšo obliko nagrajevanja zaposlenih, plačilo premije ni obremenjeno s prispevki in davki,
  • zadovoljstvo zaposlenih, povečano motivacijo ter krepitev pripadnosti podjetju,
  • kredibilnega partnerja, ki uspešno upravlja sredstva zaposlenih za dodatno pokojnino in zagotavlja varnost teh sredstev.

NOVOST

Omogočamo naložbeno politiko življenjskega cikla. Tako lahko mlajši svoja sredstva »vlagajo« v drznejše naložbe, ki na daljše obdobje prinašajo višje donose. Glede na starost ob začetku varčevanja člani izbirajo med podskladi DINAMIČNI, PREUDARNI in ZAJAMČENI. Vsak izmed njih s svojo naložbeno politiko skrbi, da zavarovanci iztržijo kar največ.

Zaposleni s dodatnim kolektivnim pokojninskim zavarovanjem pridobijo finančno varno in brezskrbno obdobje po upokojitvi z dodatno do-življenjsko pokojninsko rento. Njihova vložena sredstva v dodatno pokojninsko zavarovanje se nenehno »plemenitijo« in pridobivajo na vrednosti, zanje pa lahko izkoristijo davčne olajšave.

Omogočite vašim zaposlenim kakovostno življenje tudi po njihovi upokojitvi. Preverite ugodnosti, ki jih nudi Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2.