Oglasno sporočilo

Skupina Bisnode že 14 let največji strateški partner Dun & Bradstreet

Čas branja: 1 min
21.06.2016  20:06  Dopolnjeno: 22.06.2016 16:45

Globalna platforma Dun & Bradstreet je največja svetovna podatkovna baza, ki ima več kot 250 milijonov podatkov o podjetjih iz 220 držav sveta. Podatki so zbrani iz 30.000 virov, zajemajo več kot eno milijardo računov in se posodabljajo petmilijonkrat na dan.

Skupina  Bisnode že 14 let največji strateški partner  Dun & Bradstreet

Skupina Bisnode na eni strani globalni mreži Dun & Bradstreet zagotavlja visokokvalitetne lokalne informacije, na drugi strani pa Dun & Bradstreet produkte in mednarodne podatke nudi svojim strankam. Bisnode kot največji partner Dun & Bradstreet lahko okrepi in vpliva na Dun & Bradstreet strategijo, kar vodi k rasti in močnejšemu pozicioniranju strank na globalnem konkurenčnem zemljevidu. Bisnode Južni trgi (Slovenija, Hrvaška, BiH, Srbija, Črna gora, Makedonija, Kosovo, Albanija), ki je del Skupine Bisnode, je strateški partner Dun & Bradstreet od leta 2015.

Četrt milijona podjetij po vsem svetu in 87 % iz seznama Fortune 500 podjetij zaupa Dun & Bradstreet, da jim zagotovi ključne podatke in vpoglede, ki jih potrebujejo za ustvarjanje vsakdanjih povezav z najbolj dragocenimi strankami.

Dun & Bradstreet je tudi dobitnik različnih svetovno priznanih nagrad. V letu 2016 ga je revija Global Finance imenovala za najboljšega ponudnika rešitev na področju financiranja in upravljanja verige dobaviteljev, Ethisphere Institute pa za svetovno najbolj etično podjetje z nagrado 2016 World’s Most Ethical Company®.