Izšla je nova številka Akademčka!

Čas branja: 1 min
20.07.2016  10:00  Dopolnjeno: 20.07.2016 11:09

Pomlad je postregla z raznovrstnimi dogodki Poslovne akademije Finance, ki pa so si bili v svojem bistvu pravzaprav precej podobni. Vsi so nam na tak ali drugačen način sporočali, da moramo biti drugačni, če želimo uspeti. Najnovejša številka brezplačnega Akademčka tako med drugim prinaša zanimive intervjuje z govorci, fotoutrinke z dogodkov in pregled pravih zvezdnikov naših konferenc. 

Izšla je nova številka Akademčka!

Obveščaj me o novih člankih:  

"Z Akademčkom si prizadevamo za našimi dogodki pustiti prav posebno sled, zbirko relevantnih vsebin, za katero bodo udeleženci dogodkov vselej radi pobrskali, ki jih bo opomnila na ključna spoznanja z dogodkov in njihove zaveze, kaj vse bodo v praksi na svojem področju dela zato spremenili. Seveda pa si želimo nase opozoriti tudi vse tiste, ki se morda naših dogodkov (zaenkrat) še ne udeležujejo," je ob izdaji najnovejše številke Akademčka, revije Poslovne Akademije Financ, povedala urednica Mateja Bizjak

V Akademčku, e-reviji, ki si jo lahko brezplačno ogledate na portalu Poslovne akademije oz. se nanjo naročite, boste tako našli intervjuje z Geoffom Rammom, Thomasom Hallerjem in mnogimi drugimi strokovnjaki, ki so nam skozi dogodke od Salesa Summita do Dnevov Energetikov, Slovenske marketinške konference, Konference slovenskih izvoznikov in mnoge druge sporočali, kako pomembno je biti drugačen. 

Zanimive vsebine z dogodkov pa so na spletnem portalu akademije tudi vselej sproti na voljo.