Na 18. PKP prihaja Sandersova svetovalka v predsedniški kampanji!

Čas branja: 1 min
18.07.2016  08:00  Dopolnjeno: 20.07.2016 11:09

Na letošnjo Poslovno konferenco Portorož prihaja dr. Stephanie Kelton, svetovalka za gospodarstvo v predsedniški kampanji Bernieja Sandersa, moža, ki je presenetljivo uspešno konkuriral Hillary Clinton v bitki za demokratskega predsedniškega kandidata, in za katerega mnogi analitiki pravijo, da bi bil v boju proti Donaldu Trumpu uspešnejši od Clintonove. 

Na 18. PKP prihaja Sandersova svetovalka v predsedniški kampanji!

Obveščaj me o novih člankih:  

Dr. Stephanie Kelton je profesorica ekonomije na Univerzi v Missouriju, Kansas City. Leta 2014 jo je senator Sen. Bernie Sanders zaposlil kot svojo glavno ekonomistko v proračunskem odboru senata ZDA. Danes je svetovalka za gospodarstvo v Sandersovi predsedniški kampanji 2016. Je ustanoviteljica in glavna urednica najbolje uvrščenega bloga New Economic Perspectives in članica mreže ameriških najboljših mislecev TopWonks. Pri svojem delu se posvetuje z oblikovalci politik, naložbenimi bankami in upravitelji portfeljev po vsem svetu. Njeno raziskovalno strokovno znanje zajema naslednja področja: poslovanje ameriške centralne banke, fiskalno politiko, socialno varnost, mednarodne finance in politiko zaposlovanja.

Stephanie-Kelton-221x300-5788aa2a8d761.jpg
Dr. Stephanie Kelton, svetovalki za gospodarstvo v Sandersovi predsedniški kampanji 2016, bomo lahko prisluhnili na letošnji Poslovni konferenci Portorož

18. Poslovna konferenca Portorož bo potekala 17. in 18. novembra letos. Prijave so že mogoče na spletni strani konference, kjer boste izvedeli tudi več podrobnosti o posebnem poletnem popustu, ki velja do vključno 29. julija.