Dolenjska podjetja si kradejo dobre kadre

Čas branja: 1 min
13.09.2016  09:10  Dopolnjeno: 13.09.2016 09:20

Jutri bo v Novem mestu potekal Dolenjski forum Financ, ki bo razkrival priložnosti za razvoj regije. Na njem se bodo med drugim predstavile manj znane dolenjske zgodbe o uspehu, udeležence pa bo na drznost in pogum za velike dosežke pripravljal selektor risov Nik Zupančič. 

Dolenjska podjetja si kradejo dobre kadre

Obveščaj me o novih člankih:  

Kot je v svojem prispevku zapisal Borut Hočevar, gospodarstveniki pravijo, da si dolenjska podjetja kradejo dobre kadre. Zakaj je tako, kako bo v prihodnje in kje so rešitve? To je le nekaj vprašanj, na katera bo odgovarjal Dolenjski forum, ki bo potekal v sredo, 14. septembra, na Visoki šoli za upravljanje v Novem mestu. 

Motivacijsko noto bodo dogodku dodale uspešne zgodbe iz regije: Direktor Roletarstva Medle Robert Medle bo predstavil uveljavljeno podjetje. Direktor SmartNinje Miha Fabjan bo predstavil mlado novomeško podjetje, ki se ukvarja z organizacijo in vodenjem tečajev, na katerih udeležencem pomagajo razviti tehnološke talente in veščin. Svojo zgodbo bo predstavil tudi Josip Will, direktor Medenega butika Voglar, ki prodajo širi v hotele, Hofer in Spar, medtem ko bo selektor slovenske hokejske reprezentance Nik Zupančič ponudil vpogled v olimpijsko miselnost.

Celoten program dogodka, ki bo nagovoril vrsto dolenjskih izzivov, je objavljen na spletni strani tega brezplačnega dogodka, kjer je mogoča tudi prijava.