Oglasno sporočilo

P.A.T.H. by Starck with Riko se že gradi v okolici New Yorka

Čas branja: 1 min
15.11.2016  09:00

Hiša P. A. T. H. , pod katero se podpisujeta z združenimi močmi podjetje Riko in Philippe Starck,  se že gradi na zasebnem posestvu, ki se nahaja v Bedfordu, le 40 kilometrov severno od Manhattna v zvezni državi New York. Dvonadstropno hišo tipa 'Montfort' bo navzven krasila steklena fasada in nepogrešljiva Starckova 'corniche' streha v obliki venca. Hiša bo novim lastnikom služila kot počitniški dom.

P.A.T.H. by Starck with Riko se že gradi v okolici New Yorka

Hiša v okolici Pariza je navdušila investitorja v New Yorku; kmalu bo tam stala njena prilagojena verzija.

Starck with Riko je trenutno v fazi projektiranja hiše, gradnja pa naj bi se začela novembra letos.  V okviru predpriprav so se izkopavanja in  vsa zemeljska dela začela julija.

P.A.T.H. hiše združujejo značilni Starckov dizajn in inteligentne bivanjske rešitve. Hiše so grajene z Rikovim naprednim sistemom industrijske prefabrikacije in ponujajo visokotehnološke rešitve, ki omogočajo bistveno manjšo porabo energije. Ta širok spekter možnosti in koristi je v zelo kratkem času prepričal investitorje, da se odločijo za P.A.T.H.

Ultima biti dober, odličen in pravičnejši je ena osrednjih aspiracij mednarodno priznanega ustvarjalca Philippa Starcka. Prav te vrednote, ki jih pooseblja tudi podjetje Riko, eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev trajnostnih lesenih objektov, so ju združile pri snovanju linije hiš P.A.T.H. (“Prefabricated Accessible Technological Homes”). P.A.T.H. je unikatna rešitev gradnje na ključ, ki povezuje dosežke visoke tehnologije z udobjem, brezčasnim dizajnom ter trajnostno naravnane odgovornosti do okolja.