Oglasno sporočilo

ALD Automotive

Čas branja: 1 min
04.10.2016  15:50  Dopolnjeno: 05.10.2016 10:36

Vozimo skupaj!

ALD Automotive

Mobilnost pomeni mnogo več kot le priti od točke A do B. Mobilnost pomeni biti ob pravem času na pravem mestu, pri tem delovati prožno in se stabilno peljati uspehu naproti. Mobilnost pomeni svobodo. In za to potrebujete močnega partnerja.

ALD Automotive, specialist za poslovni najem s celovitimi storitvami, je od blagovnih znamk neodvisen dobavitelj, zato lahko izbere pravo vozilo za vaše podjetje. Prisoten je v 40 državah in upravlja več kot 1,2 milijona vozil. V Sloveniji je bil ALD Automotive ustanovljen leta 2004, z ekipo strokovnjakov pa skrbi tako za mednarodna kot tudi slovenska podjetja različnih velikosti in panog.

Pri tem daje ALD Automotive prednost osebnemu stiku, skrbništvu strank in prilagojenim storitvam, do katerih dostopate na zanesljiv način: od nakupa in financiranja flote do storitev, ki se nanašajo na upravljanje vozila, kot so denimo vzdrževanje, servis pnevmatik, nadomestno vozilo, zavarovanje ali pomoč na cesti. Za učinkovito upravljanje voznega parka so vam na voljo različne aplikacije in orodja. Inovativna spletna aplikacija in aplikacija za pametne telefone MyALD nudi podporo voznikom in upravljavcem voznega parka. S številnimi praktičnimi storitvami na vsakem kilometru vaše vožnje,  je tako nepogrešljiv spremljevalec na poti.

Izkoristite tudi vi svetovanje, neodvisno od blagovne znamke vozila, ki temelji na več kot 40-letnih izkušnjah, in raziščite našo ponudbo na spletnem mestu www.aldautomotive.si.

 

ALD Automotive, d.o.o.

Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 300 78 20

Faks: 01 300 78 22

info.si@aldautomotive.com

www.aldautomotive.si