Oglasno sporočilo

Parkirajte ga v svoji kuhinji

Čas branja: 1 min
05.10.2016  10:41

Gorenje prinaša navdušujočo novico za vse ljubitelje retro dizajna in legendarnega Volkswagnovega kombija.

Parkirajte ga v svoji kuhinji

Skupaj z nemškim avtomobilskim proizvajalcem Volkswagnom so po podobi znamenitega kombija zasnovali posebno serijo hladilnikov Retro, ki bodo privlačili poglede in zbujali nostalgijo, opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo IonGeneration pa ohranjali živila sveža in zdrava dlje časa. Nepozabno vintage legendo lahko zdaj parkirate kar v svoji kuhinji.  

Volkswagnov kombi je prepoznavna ikona flower power kulture ter cenjen in zelo zaželen zbirateljski predmet, ki simbolizira spontanost, svobodnega duha in občutek prostosti, tako zelo značilen za razgibano obdobje 50. in 60. let, iz katerega simpatični avtomobil izhaja. Z Gorenjevo Retro linijo hladilnikov se zato odlično ujemata, saj je tudi ta navdihnjena z značilnim dizajnom iz 50. let, na katerega spominjajo prepoznavni zaobljeni robovi, robustni ročaj in velik logotip. Tako kot zbirateljski Volkswagnovi kombiji, ki jih njihovi oboževalci zavzeto prenavljajo, posodabljajo in jih tako spreminjajo v luksuzna vozila, je tudi Gorenjev posebni Retro hladilnik oldtimer le na zunaj. Njegovo notranjost odlikuje sodobna tehnologija z naprednimi funkcijami, ki bodo poskrbele, da se bo hladilnik povsem prilagodil uporabnikovemu načinu življenja.  

Posebna serija Gorenje Retro je s prepoznavnim dvobarvnim sprednjim delom in velikim logotipom VW na las podobna Volkswagnovemu kombiju na štirih kolesih. Na voljo v vintage svetlo modri ter rdeči barvi, v kombinaciji z barvo šampanjca ter z logotipom in poudarki v kromu bo ta posebni Gorenje Retro čudovit stilski dodatek v vsakem domu, kjerkoli bo parkiran. Vsekakor pa vam ga ne bo treba pustiti v garaži.