Oglasno sporočilo

Generali Premium Klub za izbrane

Čas branja: 1 min
05.10.2016  10:59  Dopolnjeno: 05.10.2016 11:33

GENERALI zavarovalnica d. d. Ljubljana je del ene največjih zavarovalnih skupin na svetu z več kot 180-letno tradicijo in bogatimi izkušnjami. Je namreč del priznane in ugledne mednarodne skupine Generali Group. Njihovo obsežno ponudbo odlikuje enostavnost, uporabnost, dostopnost ter inovativnost.

Generali Premium Klub za izbrane

Generali je kot prvi v Sloveniji so za svoje zavarovance predstavil zavarovalni klub GENERALI Premium. Namenjen je zavarovancem, včlanitev pa je možna le na osnovi priporočila ali povabila, ki ga lahko posameznik prejme z obiskom posebnih dogodkov pod okriljem zavarovalnice Generali. Članstvo je brezplačno in brez obveznosti, hkrati pa nudi tudi privlačne ugodnosti:

  • brezplačno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini;
  • brezplačen dodaten dan nadomestnega vozila v primeru škodnega dogodka za vse Generalijeve avto zavarovance;
  • 2 uri strokovnega svetovanja pri izbiri optimalnih zavarovalnih produktov, pregled obstoječih kritjih ter izdelava finančno-zavarovalnega načrta;
  • dodatne ugodnosti in vabila na posebne dogodke.

Eden izmed dogodkov, kjer se lahko pridružite GENERALI Premium Klubu, je tik pred vrati - Poslovna konferenca Portorož 2016, ki jo Generali kot zvesti generalni pokrovitelj podpira že osmo leto zapored. Pristopnico najdete pri Generalijevih predstavnikih ob registraciji na konferenci v Portorožu.

 

GENERALI v vrhu slovenskega zavarovalništva!*

GENERALI je zavarovalnica, s katero so stranke najbolj zadovoljne. Umeščajo jo med najbolj všečne zavarovalnice. Poleg tega najvišje mesto zavzema tudi v kategoriji zadovoljstva z odzivom zavarovalnice pri uveljavljanju škodnih zahtevkov. Stranke jo vidijo kot ekonomsko stabilno in varno zavarovalnico, ki ima prijazne in strokovne zastopnike ter ki nenehno uvaja novosti in ponuja veliko vrst zavarovanj z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo.

*Izsledki Neodvisne raziskave GfK Zavarovalniški monitor 2016