Oglasno sporočilo

Hit poletja v temni preobleki!

Čas branja: 1 min
21.10.2016  10:05  Dopolnjeno: 21.10.2016 10:08

Jesen bo imela letos poln, bogat in dolgotrajen okus. Prodajne police vseh večjih hipermarketov je namreč zasedla temna plat najpriljubljenejšega piva letošnjega poletja. Živjo, temno Nefiltrirano!

Hit poletja v temni preobleki!

Svetlo nefiltrirano pivo, ki je s svojim odličnim in osvežujočim okusom navdušilo in osvojilo množice, nadaljuje svojo zgodbo o uspehu. Nepogrešljivi novinec zmagovalnega Nefiltriranega jin-jang dvojca Pivovarne Union, temno Nefiltrirano, odlikuje bogastvo okusov in arom, dovršeno razmerje najboljših vrst karameliziranega slada pa daje pivu izrazito, a uravnoteženo karamelno-kavno aromo in desertno polnost okusa, ki razvaja med pitjem in po njem.

Pivo je varjeno iz najkakovostnejšega svetlega slada, ki v kombinaciji z dodatkom temnega in karamelnega slada kreira edinstven okus. Praženi slad je tisti, ki da pivu črno barvo in kavno aromo; karamelni slad pa uravnoteži arome in poskrbi za polnost okusa v ustih. V poplavi težkih temnih piv na trgu se lahko temno Nefiltrirano pohvali z izjemno pitnostjo.

PU-NEFILTRIRANOi-100x600px-1-1-5809ccce2c0e9-5809ccce2cdb6.jpg

Gre za pivo, ki bo nedvomno v trenutku navdušilo vse gurmane in ljubitelje dobrega piva, ki svoje brbončice radi razvajajo z odličnostjo in prvovrstnimi okusi. Požirki temnega Nefiltriranega bodo namreč prav vsak obrok spremenili v kulinarično doživetje ter ponudili razlog, da se življenju, prijateljem ter vsem lepim stvarem nazdravlja v slogu.