Oglasno sporočilo

Komunikacijske rešitve za vaš posel

Čas branja: 1 min
27.10.2016  06:56  Dopolnjeno: 27.10.2016 06:59

Celovite rešitve in poslovni paketi Telekoma Slovenije za učinkovito poslovanje po meri posameznega podjetja

Komunikacijske rešitve za vaš posel

Telekom Slovenije podjetjem s povezovanjem mobilnih in fiksnih komunikacij, multimedijskih vsebin ter informacijsko-komunikacijskih tehnologij in storitev zagotavlja široko ponudbo in celovito podporo, prilagojeno specifičnim potrebam posameznega podjetja, ne glede na njegovo velikost. Podjetja lahko na ta način na eni strani v polni meri izkoriščajo prednosti sodobnih tehnologij, hkrati pa se pri svojem poslovanju osredotočajo na osnovno dejavnost, saj za ostalo poskrbijo strokovnjaki Telekoma Slovenije.  

Za samostojne podjetnike ter manjša in srednja podjetja so v Telekomu Slovenije pripravili poslovne pakete, ki vključujejo opremo in storitve za uporabo osnovnih in naprednih pisarniških IT-storitev. Podjetniki lahko glede na svoje potrebe izbirajo med različnimi poslovnimi paketi, ki jih enostavno dopolnjujejo in nadgrajujejo.  

Med njimi najbolj izstopata Premium poslovni paket, ki vsebuje fiksni internet ter fiksno in mobilno telefonijo, ter Modri poslovni paket, ki poleg navedenih storitev vključuje tudi televizijo. Pri tem lahko podjetniki in podjetja do konca leta izkoristijo akcijsko ponudbo, ki jim zagotavlja 5 evrov popusta na mesečno naročnino.

Za varnostno kopiranje podatkov, zaščito finančnih transakcij in nadzor svojega omrežja pa je podjetnikom na voljo Varnostni paket Kaspersky, ki ga za leto dni prejmejo brezplačno.

Za več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije za poslovne uporabnike obiščite www.telekom.si/podjetniki, pošljite e-pošto na poslovni@telekom.si ali pokličite številko 080 70 70.