Oglasno sporočilo

Uživajte v rasti svojega podjetja s S-Factoring d.d.

Čas branja: 1 min
07.11.2016  08:54  Dopolnjeno: 07.11.2016 08:55

Naj vam novi kupci in višje terjatve predstavljajo priložnost, ki jo znate izkoristiti za vaš uspeh. Ne pozabite, vaše terjatve so vaš denar…denar pa je car!

Uživajte v rasti svojega podjetja s S-Factoring d.d.

Izkoristite priložnost za vaš uspeh

Financiranje poslovanja, obvladovanje terjatev, tveganje neplačila in izboljšanje bilanc so aktivnosti, s katerimi se podjetje srečuje vsakodnevno. Pogosto pri tem naleti na številne ovire pri uresničevanju ciljev in zagotavljanju zdrave rasti podjetja. V družbi S-Factoring se tega zavedajo, zato prepustite te skrbi njim, vi pa ostanite osredotočeni na rast in donosnost vašega podjetja. Enkratni, občasni ali stalni faktoring, regresni, neregresni, dobaviteljski ter reverzni faktoring ali katera koli kombinacija, ki je za vaš posel najprimernejša, je z njimi uresničljiva. Pa še pomemben podatek. Faktoring v kateri koli obliki ni več alternativni vir financiranja, temveč najhitreje rastoča oblika financiranja, ki že presega 10 % BDP Evropske Unije.

Zakaj izbrati S-Factoring?

S-Factoring je del skupine Banke Sparkasse d.d., v kateri vse kar šteje, so ljudje in profesionalni odnosi z njihovimi strankami. Kar jih dela drugačne in jih je povedlo do naziva vodilni na trgu, je njihova ekipa in poslanstvo – skrb za stranke in maksimalno zadovoljstvo le-teh. Strokoven, ažuren, razpoložljiv in prilagodljiv tim je strankam vedno na voljo. Podatek s katerim se lahko pohvalijo je, da so stranke del njihove zgodbe v povprečju vsaj 5 let, medtem ko povprečje panoge v EU znaša 3 leta.

Denar skoraj že imate. Izkoristite priložnost, unovčite terjatve in poskrbite za donosnejšo prihodnost vašega podjetja. Dosegljivi so vam na tel.: 01/583 23 29, e-mail: prodaja@s-factoring.si, www.s-factoring.si

S-factoring-logo-vektorska-obliika-58118ac818c9a-58118ac81ad5f.jpg