Oglasno sporočilo

Kolektor Ventures – Kolektorjev korporativni sklad za financiranje start-upov

Čas branja: 1 min
07.11.2016  09:04  Dopolnjeno: 07.11.2016 09:07

Sprememba je že nekaj časa edina stalnica v poslovnem okolju in ne poznamo več poslovnih modelov, ki so v veljavi deset ali več let. V Kolektorju se tega zavedamo, zato bomo postali prepoznavno inovativno podjetje na področju digitalizacije z vstopom v start-up ekosistem.

Kolektor Ventures – Kolektorjev korporativni sklad za financiranje start-upov

Za ta korak smo se odločili, ker želimo vzpostaviti uspešno povezavo med Kolektorjem, inovatorji, inštituti, univerzami in start-up ekosistemom, katere rezultat bodo aplikativne inovacije s področja, ki ga imenujemo industrijski internet stvari. S tem namenom smo ustanovili korporativni sklad, namenjen financiranju tehnoloških podjetij v zgodnjih razvojnih fazah. Inovirati želimo hitreje, izkoristiti znanja, ki so že prisotna v podjetniškem ekosistemu in rasti z novimi izdelki in storitvami ter s tem ustvarjati nova delovna mesta z večjo dodano vrednostjo. Kot globalno podjetje imamo prednosti, ki omogočajo uspeh tega projekta: finančno stabilnost, dostop do trgov, mreženje, mentorstvo, okolje za aplikacijo novih izdelkov in nenazadnje vrednote, ki jih podpiramo. Verjamemo, da smo lahko na ta način povezovalni člen med energijo in znanjem, ki se nahaja v start-up okolju, in globalnimi industrijskimi igralci.

Iščemo disruptivne rešitve na področju digitalizacije za industrijo in izboljšave že obstoječim programom koncerna Kolektor.