Komunikacijske rešitve za vaš posel na enem mestu

Čas branja: 1 min
02.12.2016  10:08  Dopolnjeno: 02.12.2016 10:14
Storitve v oblaku v ponudbi Telekoma Slovenije podjetjem omogočajo enostavno, učinkovito in odzivno poslovanje.
Komunikacijske rešitve za vaš posel na enem mestu

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Paket Office 365 za poslovne uporabnike vključuje pisarniško zbirko Microsoft Office, e-pošto in ostale napredne storitve, ob tem pa je varen dostop do storitev možen tako prek računalnika kot mobilnih naprav. Telekom Slovenije kot ponudnik Microsoftovega programa za zagotavljanje rešitev v oblaku (Microsoft Cloud Solution Provider) podjetjem omogoča vzpostavitev internega računalniškega, informacijskega in telekomunikacijskega omrežja ter njegovo brezhibno delovanje. Ob tem podjetjem zagotavlja celovito ponudbo storitev Office 365 ter njihovo neposredno vzpostavitev in upravljanje, vključno s svetovanjem pri uvedbi, poprodajno podporo in vzdrževanjem. Strokovnjaki Telekoma Slovenije skrbijo za hitro in strokovno podporo, kar potrjuje partnersko sodelovanje z Microsoftom, in sicer tako pri izvedbi IKT-rešitev (Microsoft Gold Partner) kot pri poprodajni podpori (Microsoft Premier Support Partner).                                        

Pomembna prednost storitev v oblaku je mesečni najem storitev glede na potrebe posameznega podjetja, brez nakupa in nameščanja programske opreme ter z možnostjo nadgradnje in spreminjanja naročniških razmerij brez vezav. V akcijski ponudbi do konca leta s celoletno polovično mesečno naročnino pri paketih Brezskrbni ter za Modri poslovni in Premium Poslovni paket.

Za več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije za podjetja obiščite spletno mesto družbe www.telekom.si/podjetniki, pošljite e-pošto na  poslovni@telekom.si ali pokličite na številko 080 70 70.


Več iz teme: