8 obetavnih start-upov za leto 2017

Čas branja: 1 min
10.01.2017  10:00
Finance so skupaj z Iniciativo Start:up Slovenija, pospeševalnikom ABC in Poslovnimi angeli Slovenije izbrale osem start-upov z ambicioznimi cilji za letos (in prihodnja leta), globalno zanimivim izdelkom oziroma storitvijo in dobro ekipo.
8 obetavnih start-upov za leto 2017

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Genialis dodaj
ABC dodaj

In katera podjetja oziroma produkti so med osmimi najobetavnejšimi? Start-up Viberate je razvil istoimensko spletno platformo, ki analizira velikanske količine podatkov in jih pretvarja v uporabne statistične informacije za glasbene profesionalce z vsega sveta. Fastcast prek spletne platforme povezuje talente (tistih, ki želijo nastopati v oglasih, filmih ali na zabavnih dogodkih) s producenti, agencijami oziroma iskalci novih zvezd. Podjetje 45HC razvija spletno platformo za naročanje prevozov zabojnikov. Borza terjatev je spletna platforma, ki deluje kot organizirani borzni trg za trgovanje s poslovnimi terjatvami. Viar razvija po meri narejena kartonasta očala za virtualno resničnost in spletno platformo, ki omogoča, da lahko kdorkoli brez programiranja ustvari zgodbo s tehnologijo virtualne resničnosti. Podjetje Genialis razvija programsko opremo za obdelavo bioloških podatkov. Zenodys je programska platforma, ki prek interneta povezuje različne senzorje, stroje in povezano programsko opremo ter na enem mestu omogoča upravljanje naprav in vpogled v njihovo delovanje. Gotoky pa je naprava, ki omogoča brezplačno komunikacijo s pametnimi telefoni brez uporabe omrežja mobilne telefonije. 

Več o osmih najobetavnejših start-upih oziroma njihovih izdelkih/storitvah preberite v prispevku Blažeja Kupca: 8 obetavnih mladih podjetij za leto 2017


Več iz teme: