(podkast) Kako podjetje v petnajstih letih zraste z 80 na 1000 zaposlenih?

Čas branja: 1 min
06.02.2017  15:30
(podkast) Kako podjetje v petnajstih letih zraste z 80 na 1000 zaposlenih?
Foto: Jernej Lasic

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Carsten Kind dodaj

Carsten Kind je predsednik uprave podjetja Interacoustics, ki proizvaja medicinsko opremo na področju avdiologije, denimo naprave za preizkus sluha. Danski Interacoustics ima podružnice v več kot 20 državah in je vodilno podjetje na svojem področju. Podjetje ima danes 140 milijonov evrov prihodkov, kako je raslo pa lahko slišite iz njegove predstavitve na zadnji Poslovni konferenci v Portorožu. 

"Osredotočiti se je treba na temeljne prednosti izdelka, ki jih lahko pokažeš distributerjem, kupcem. Tako laže poudariš, kaj je dejanska vrednost tvojega izdelka. Ko trg cveti, raste, takrat se lahko osredotočiš na veliko različnih stvari, lahko promoviraš vse dodatke, ki jih ima tvoj izdelek. V krizi pa se moraš osredotočiti na glavne prednosti izdelka," je povedal v intervjuju

Poslušajte podkast v avtu 

Podkast si lahko naložite tudi na telefon in ga brez internetne povezave poslušate na poti domov ali v trgovino. Kako? Če imate iPhone, nas v iTunesu poiščite pod Casnik Finance, poslovni dnevnik. Uporabniki naprav z Androidom pa si najprej naložite aplikacijo za poslušanje podkastov (npr. Podcast & Radio Addict). Podkast poiščite pod imenom Časnik Finance, poslovni dnevnik ali pa ga odprite z RSS povezavo.

Če imate tudi sami teme ali predloge, o katerih bi v podkastih želeli izvedeti in slišati več, nam to sporočite bodisi na Facebooku, Twitterju ali na email katerega naših novinarjev!


Več iz teme: