(podkast) Izkušnje Lega: Kakšna je vloga dvoma pri vodenju podjetja? 

Čas branja: 1 min
31.01.2017  16:00
(podkast) Izkušnje Lega: Kakšna je vloga dvoma pri vodenju podjetja? 
Foto: Jernej Lasic

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Christian Majgaard je bil glavni vodstveni delavec pri podjetju Lego, pristojen za poslovne inovacije, znamčenje oziroma branding in trženje po svetu. Odgovoren je bil tudi za različne projekte Lega, denimo za tematske parke Legoland, robote Lego Mindstorms in licenco Harry Potter. Na zadnji poslovni konferenci v Portorožu je govoril o razvoju lega, zakaj in kako so na Legu spremenili vizijo podjetja in kako lahko to pomaga pri rasti podjetja.

"Bolj je svet zmeden, več je komuniciranja, več je hrupa, pomembnejši je sam izdelek, ki mora biti unikaten, a hkrati pomemben za porabnike. Ni treba, da je nekaj povsem novega, ampak da je boljši, hitrejši, kakovostnejši …," med drugim svetuje Majgaard. V pogovoru ob boku Poslovne konference Portorož nam je zaupal tudi, katera je, po njegovem mnenju, največja laž na svetu. Vas zanima? Poglejte video izjavo

Poslušajte podkast v avtu 

Podkast si lahko naložite tudi na telefon in ga brez internetne povezave poslušate na poti domov ali v trgovino. Kako? Če imate iPhone, nas v iTunesu poiščite pod Casnik Finance, poslovni dnevnik. Uporabniki naprav z Androidom pa si najprej naložite aplikacijo za poslušanje podkastov (npr. Podcast & Radio Addict). Podkast poiščite pod imenom Časnik Finance, poslovni dnevnik ali pa ga odprite z RSS povezavo.

Če imate tudi sami teme ali predloge, o katerih bi v podkastih želeli izvedeti in slišati več, nam to sporočite bodisi na Facebooku, Twitterju ali na email katerega naših novinarjev!


Več iz teme: