Na Sales Summitu bosta predstavljena tudi prodajna pristopa Oriflama in Maranda

Čas branja: 1 min
13.02.2017  08:00
V sredo, 15. februarja, se bo odvil že 11. Sales Summit. Poznate vse poudarke programa osrednje prodajne konference v Sloveniji?
Na Sales Summitu bosta predstavljena tudi prodajna pristopa Oriflama in Maranda
Kosovka Tičić, Oriflame

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Oriflame dodaj
Roland Petek dodaj
Marand dodaj

V preteklih dneh smo tudi na spletnih straneh Akademije Finance predstavili vrsto zanimivih govorcev letošnjega Sales Summita. Tem se je skorajda v zadnjem trenutku pridružil še dodatni razlog za obisk konference: Kosovka Tičić, MD Srbije in Zahodnega Balkana za podjetje Oriflame, bo udeležencem predstavila pristop tega kozmetičnega podjetja k motiviranju in vodenju prodajne ekipe.V predstavitvi bodo predstavljeni filozofija ter praktične ideje vodenja in motivacije prodajne ekipe, ki jih uporablja Oriflame. Njihov pristop je edinstven. Njihovi izdelki in prodajne ekipe so specifični, rezultati njihovega pristopa pa so zelo dobri. Kosovka Tičić ima 15 let izkušenj v kozmetični industriji skozi različne vloge: bila je customer care manager, key account manager, area sales manager, global conference coordinator, trainign manager ter country manager za Makedonijo ter Bosno in Hercegovino. 

Roland Petek iz podjetja Marand pa bo udeležencem 11. Sales Summita predstavil, kako so organizirali marketinško-prodajne aktivnosti, da so na mednarodni ravni uspeli pozicionirati svoje rešitve v panogi, kjer podjetje prej ni bilo prisotno. V zelo kratkem času so rešitve tudi uspeli prodati na povsem različnih koncih sveta – Rusija in Brazilija.

Celoten program z vsemi najnovejšimi poudarki si oglejte na spletni strani konference


Več iz teme: