Oglasno sporočilo

Mercator z izdelki Radi imamo domače v veliko podporo skakalcem

Čas branja: 1 min
15.02.2017  10:19  Dopolnjeno: 15.02.2017 10:22
Najbolj uspešni športni sponzorski projekti združijo ne le športnika in sponzorja oz. njegovo blagovno znamko, ampak tudi množice in s tem pospešijo tudi prodajo. Mercatorjeva akcija »Skočite v Mercator, podprite skakalce« drugo leto zapored cilja prav na to – aktivirati množično podporo smučarjem skakalcem, v akcijo pa so letos vključeni izdelke Radi imamo domače. Gre torej za dvojno podporo domačemu, bi lahko rekli.
Mercator z izdelki Radi imamo domače v veliko podporo skakalcem

Mercator bo kot sponzor smučarjev skakalcev doniral sredstva izbrani skakalni vrsti, dodatno pa tudi podmladku v skakalnih klubih. Pri tem želi pritegniti k sodelovanju vse, ki spremljajo smučarje skakalce in navijajo zanje. Z nakupom vsakega izdelka Radi imamo domače lahko tako vsakdo prispeva po 30 centov v sklad za skakalce.  

»Prav je, da skakalcem stojimo ob strani v dobrem in slabem, zato smo se glede na lanskoletni izjemen odziv potrošnikov z veseljem odločili za ponovno in še močnejšo izvedbo te akcije. Želimo si, da Slovenija še naprej diha s tem športom, zato spodbujamo tudi razvoj mladih orlov za prihodnje vrhunske rezultate. Verjamemo, da ta želja povezuje Slovenijo, Mercator pa si želi dolgoročno biti del te domače zgodbe,« je ob letošnji kampanji povedal predsednik Mercatorjeve uprave Toni Balažič.

»Bistvo te akcije je, da skupaj «skočimo, poletimo« v vsak slovenski dom, da v času tekmovalne sezone navdušimo čim več ljudi za šport, ki ni množičen, pa ima kljub temu ogromno navijačev. Ponosni smo, da je Mercator naš partner, hvaležni pa smo tudi kmetom in lokalnim proizvajalcem in vsakomur, ki bo sodeloval v akciji, « je dejal Ljubo Jasnič, predsednik zbora in odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo pri SZS.

Največji izziv, s katerim se trenutno sooča med 15 in 20 delujočih skakalnih klubov v Sloveniji, je namreč prav zbiranje finančnih sredstev. Zato bo skakalni klub, ki bo prejel največ glasov kupcev, prejel nov kombi Ford za prevoz na treninge in tekme, preostalih pet klubov pa denarne nagrade za nadaljnje delo s skakalnim podmladkom, ki zagotavlja prihodnje generacije naših orlov. Potrošniki bodo torej s svojimi glasovi odločili, katerih šest skakalnih klubov bo prejelo donacijo. Glasove za izbrane klube se s kodami z računov oddaja na spletni strani www.mercator.si/skakalci.