Svojim sumom za vedno naredite konec s pomočjo detektiva

Čas branja: 1 min
21.03.2017  11:00
Se vam je že zgodilo, da ste podvomili v resničnost dogodkov svojega bližnjega ali pa morda v verodostojnost svojega zaposlenega?
Svojim sumom za vedno naredite konec s pomočjo detektiva
Foto: Jacob Wackerhausen

Verjetno ni osebe, ki se ni že kdaj spopadla s občutkom dvoma v eni izmed teh dveh primerov.

Ampak kaj storiti, na koga se obrniti in kdo bo toliko diskreten, da bo to zadevo speljal kvalitetno in prikrito?

Seveda bi želeli primer vzeti v svoje roke in zadevo sami raziskovati, a se poraja vprašanje koliko bi bilo takšno ravnanje uspešno oziroma ali imamo sami dovolj znanja in tehničnih sredstev za dosego željenega rezultata.  

Zato svetujemo, da vašim sumom za vedno naredi konec profesionalen in izkušen detektiv, ki bo primer vzel kot unikaten in bo posebej zanj pripravil in oblikoval strategijo, za dosego željenega cilja oz. pričakovanja naročnika.

Detektiv pri svojem delu uporablja tehnična sredstva, ki jih dovoljuje ZDD-1 in pa izkušnje, ki ga vodijo do zastavljenega cilja.

Detektivi pa opravljajo še veliko več storitev:

  • Raziskovanje premoženjskega stanja (razgovori, poizvedbe iz uradnih evidenc, osebna zaznava)
  • Disciplinske kršitve (zloraba pravice do zadržanosti z dela zaradi bolezni ali poškodbe, zloraba uveljavljanja pravice do povračila stroškov prevoza na delo in iz dela, delo pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog)
  • Konkurenčne kršitve (spoštovanje konkurenčne prepovedi in konkurenčne klavzule)
  • Vročanja
  • Itd.

Ko boste naslednjič v dvomih, da nekaj ni tako kot bi moralo biti, ne oklevajte, ukrepajte in vašim sumom s pomočjo detektiva za vedno naredite konec!