Organizirana izterjava terjatev izboljša likvidnost podjetja

Čas branja: 1 min
23.03.2017  14:00
Organizirana izterjava terjatev izboljša likvidnost podjetja

Več iz teme:  
Prohit >
Obveščaj me o novih člankih:  
Prohit dodaj

Sistematično organizirana izterjava terjatev je postala že del poslovne kulture vsakega podjetja.Tega se zavedamo tudi  mi, zato vam ponujamo celovito rešitev po »vaši meri«.

Pomembna je zgodnja izterjava terjatev

Priporočljivo je, da podjetja, ki ne razpolagajo z zadostnimi in dovolj usposobljenimi kadrovskimi viri za učinkovito izterjavo, poiščejo in vzpostavijo sodelovanje z zunanjimi agencijami, ki razpolagajo z usposobljenim kadrom in učinkovito informacijsko podporo. Pomembna je zgodnja telefonska izterjava, takoj po valuti zapadlosti, ko dolžnika vzpodbujamo k plačilu.

Lastna, napredna informacijska podpora  

V  podjetju PROHIT, specializirani agenciji za celovito upravljanje terjatev, vam, v okviru lastnega klicnega centra in informacijske podpore, nudimo celovite storitve. Naročnikom omogočamo, da nam svoje neplačane terjatve v celoti prepustijo, saj izpeljemo vse možne in dopustne postopke izterjave, vključno z vsemi insolvenčnimi postopki. Sodobna informacijska tehnologija pa omogoča, da naročnikom zagotavljamo prilagojene rešitve njihovim potrebam. V vseh fazah scenarija je naročnik povezan z našo programsko aplikacijo preko spletnega vmesnika, preko katerega  mu je zagotovljen aktiven nadzor nad celotnim izvajanjem procesa.

Izvajamo storitve izvensodne in sodne izterjave ter izpeljemo vse insolventne postopke

Torej, sedaj se vam ni potrebno več ukvarjati z neplačniki, izgubljati živcev z dolžniki ter svojega časa in denarja.  Izterjavo neplačanih terjatev lahko v celoti zaupate nam in poskrbeli bomo, da bodo vaše terjatve čimprej poplačane. Plačilo naših storitev temelji izključno na realizaciji, v postopku sodne izterjave je vaš strošek le sodna taksa, ki jo, v primeru plačila, dobite vrnjeno.

Ne odlašajte, pokličite nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

PROHIT D.O.O., Tržaška cesta 37a, 2000 Maribor, 08 200 37 80, izterjave@prohit.si.


Več iz teme:  
Prohit >