Akcija Sprosti čas: 4 zavarovanja in zakaj pridejo prav

Čas branja: 1 min
28.03.2017  14:50
Zavarovano vse, kar je v avtu
Akcija Sprosti čas: 4 zavarovanja in zakaj pridejo prav

Najbolj dragoceno v avtu ste zagotovo vi in vaši sopotniki. A s sabo vozite tudi stvari, katerih poškodba bi vas lahko prizadela: prenosni računalnik, mobilni telefon, fotoaparat, strešni kovčki in njihova vsebina, smuči, kolesa, otroški avtosedeži… Z zavarovanjem prtljage so zato zavarovani vsi predmeti v in na vozilu.

Če v prostem času sedete na kolo …

… če v službo kolesarite ali se po opravkih pogosto odpravite s kolesom, naj bo v žepu zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje. Zavarovanje krije skrb za zavarovanca in kolo kot tudi škodo, ki jo kot kolesar lahko povzročite drugim osebam in njihovi lastnini.

Za pločevino ste poskrbeli, kaj pa zase?

Že majhna prometna nesreča lahko zahteva nekaj več zdravniške obravnave in daljše okrevanje. Zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči bo pomagalo vrniti življenje v ustaljene tirnice.

Po svetu brez skrbi

Kaj če gre daleč od doma kaj narobe? S turističnim zavarovanjem ste lahko brez skrbi. Z eno polico boste poskrbeli za zdravje, prtljago, odgovornost, dokumente in kartice. Sklenete ga lahko z nekaj kliki po spletu, ob tem pa izkoristite ugodnosti, ki ste jih prejeli v akciji Sprosti čas.