Modri projekti podjetja Oven – za trajnostno mobilnost

Čas branja: 1 min
04.04.2017  12:34  Dopolnjeno: 04.04.2017 12:39
Mariborsko podjetje Oven Elektro Maribor, d.o.o., predstavlja okolju sprejemljivo in varno proizvodnjo elektrike iz obnovljivih virov energije. Rabo OVE in URE spodbujajo in promovirajo na več zanimivih načinov, kot jih v Sloveniji še ne poznamo.
Modri projekti podjetja Oven – za trajnostno mobilnost
Foto: Drago Wernig

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Informiranje in osveščanje javnosti poteka v treh nivojih. Prvi nivo zajema mesečne dogodke Kluba Oven, ki so namenjeni predstavitvi širši javnosti, izbrani gostje pa razpravljajo o temah povezanih z OVE, e-mobilnostjo, zelenimi delovnimi mesti, varstvom okolja, recikliranjem idr. Pod drug nivo spadajo družbena omrežja Facebook in Twitter, kjer redno spremljajo aktualna dogajanja na energetskem področju in javnost vsakodnevno obveščajo tudi o ključnih dejavnostih podjetja in aktualnih produktih. Tretji nivo je Modri salon, prodajno-razstavno info središče v centru Maribora, kjer nudijo informacije s področja e-mobilnosti. Njihove produkte, med drugim električno kolo in mini e-skuter, lahko obiskovalci tudi preizkusijo. Električna vozila namreč predstavljajo pomemben korak k trajnostni mobilnosti, oba prodajna produkta podjetja Oven pripomoreta k varovanju okolja ter razbremenitvi prometa v mestih.

V letošnjem letu projekt Kluba OVEN nadgrajujejo še s spletno trgovino in s prodajo med seboj povezanih t.i. ˝zelenih˝produktov. Kupcem široke uporabe, ki jih zanima zmanjšan ogljični odtis s prevozi, lahko ponudijo kakovosten izbor produktov s področja električne mobilnosti, kjer načrtujejo vstopati tudi kot vlagatelji. Predvsem pri električni mobilnosti ciljajo na večja mesta in turistične komplekse v Sloveniji ter širše po vsej regiji.

V okviru svojega Kluba, so pred dnevi na Lentu gostili tudi motociklista in izjemnega športnika Simona Marčiča, ki je s seboj pripeljal svoje električno kolo za downhill. Ker tudi sam vidi prednosti v električnih vozilih, ga med treningi tudi večkrat testira.

Vabljeni k ogledu novosti na njihovi spletni strani www.oven-em.si.


Več iz teme: