Z zapestnicami sreče v pomenljivo pomlad

Čas branja: 1 min
10.04.2017  12:21
Spomladanski trendi prinašajo še več poigravanja z modnimi dodatki vseh vrst, zato Zlatarna Celje med kosi nakita predstavlja nove modne sladkorčke - zapestnice za srečo Lencia BHAPPY, drobne kose nakita z velikim pomenom!
Z zapestnicami sreče v pomenljivo pomlad

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Zapestnice s simbolnim pomenom so med modnimi poznavalci že dolgo priljubljene in postajajo tako rekoč nepogrešljiv kos, ki doda šik pridih in oseben značaj prav vsakemu videzu. Razveseljujejo in krasijo zapestja prijateljic, hčerk in mamic, srce, simbol ljubezni, pa je vsekakor pravi navdih za vse zaljubljene! Pomenljive srebrne zapestnice Lencia tokrat nosijo simbole, ki odražajo neskončnost, srečo (deteljica), ljubezen (srce) in mladost, ujeto v modnih motivih zvezdice, metuljčka in ovala.

Srebrne zapestnice sreče Lencia BHAPPY so bile ustvarjene za to, da lahko sebi in drugim poklonite najlepše želje, ljubezen in neskončnost radosti! Na voljo so v lični embalaži, v kateri je prostor tudi za drobno posvetilo. Minimalistično, elegantno ali nadvse igrivo - z eno ali več zapestnicami hkrati boste zadostili prav vsem smernicam modnega navdiha!


Več iz teme: