Novi BMW serije 5 Limuzina

Čas branja: 1 min
13.04.2017  10:00
Lažji, bolj dinamičen, učinkovitejši in popolnoma povezan
Novi BMW serije 5 Limuzina
Foto: www.daniel-kraus.com

Več iz teme:  
BMW >
Obveščaj me o novih člankih:  
BMW dodaj

BMW serije 5 Limuzina sedme generacije, ki je februarja 2017 zapeljal na ceste svetovnih trgov, se je predstavil v športni, elegantni in dovršeni luči. Izpopolnjena dinamika, neprekosljiva množica asistenčnih sistemov, nepremagljiva stopnja povezljivosti in inovativen sistem upravljanja so najpomembnejše nove lastnosti. Novi BMW serije 5 Limuzina ima tako vso potrebno orodje, da nadaljuje izjemen uspeh, ki so ga zabeležili njegovi predhodniki, saj je bilo v prvih šestih generacijah po vsem svetu prodanih več kot 7,6 milijona vozil BMW serije 5.

BMW serije 5 sedme generacije kaže pot v prihodnost. Tehnološki primat, čustveno bogati izdelki in digitalizacija so bistveni dejavniki pri doseganju uspeha. S širitvijo modelnega portfelja - v razrede velikih vozil, zadovoljuje BMW želje številnih kupcev. Novi BMW serije ostaja utelešenje poslovne limuzine. Po zaslugi dinamičnega in hkrati elegantnega videza prepričljivo izpolni vsa pričakovanja, ki se danes zahtevajo od vozila njegovega razreda: estetska športnost in užitek v vožnji z najmodernejšo tehnologijo.

Dosledna uporaba koncepta lahkega oblikovanja BMW EfficientLightweight s povečano uporabo aluminija in jekel z visoko trdnostjo, zmanjša maso BMW serije 5 Limuzina do 100 kg v primerjavi z njegovim predhodnikom. Množica asistenčnih sistemov, ki so na voljo v novem BMW serije 5, nudi vozniku odlično podporo – ne le v kritičnih trenutkih, ampak tudi v manj zahtevnih situacijah za volanom, kot so prometni zastoji, počasi premikajoč se promet in monotone ravnine na avtocesti. Novi BMW serije 5 je naredil še en korak v smeri avtomatizirane vožnje, saj avtomobil po želji voznika opravlja naloge, kot so pospeševanje, zaviranje in krmiljenje do hitrosti 210 km/h.

Več informacij na www.bmw.si.


Več iz teme:  
BMW >