Personalizirano spanje za vse

Čas branja: 1 min
14.04.2017  08:00
Nakup ležišča je lahko težaven, saj ima vsak svoje želje glede spanja. Ljudje smo različni, z različnimi načini spanja in potrebami. Ko se odločimo za nakup, se lahko hitro zmedemo – je bolje kupiti trše ali mehkejše ležišče, kateri materiali so najprimernejši in seveda, ali bo našemu partnerju sploh všeč?
Personalizirano spanje za vse

Ta nočna mora je končno mimo – pri blagovni znamki Dormeo, ki letos praznuje že 15 let in je vplivala na spanje že milijonov, so razvili revolucionarno novo ležišče Dormeo iMemory S Plus, ki je prvo 100% personalizirano ležišče. Personalizirano v trdoti in v podpori. 100% ustreza vašim željam in potrebam – celo, ko si ležišče delite s partnerjem. Ležišče lahko uporabljamo na 8 različnih načinov, ki nam nudijo 4 različne stopnje trdote, vsaka stopnja pa zagotavlja 2 različni podpori, tako da dejansko govorimo o sistemu 8 v 1!

Idealna personalizacija stopnje udobja pa ni edina izjemna lastnost novega ležišča iMemory S Plus. Odlikuje ga tudi izredna zračnost – zagotavlja jo kombinacija Ecocell® pene, pene nove generacije s tridimenzionalno odprto celično strukturo, ki omogoča kroženje zraka, in edinstvene Octaspring® vzmeti, ki so do 8-krat bolj zračne v primerjavi z klasičnimi bloki pene. Izjemna zračnost ne zagotavlja le mirnejšega spanca, temveč tudi bolj čisto in hipoalergeno spalno okolje.

In ne pozabite, spalne navade in želje se lahko spremenijo. Morda pridobite ali izgubite nekaj kilogramov, mogoče imate poškodbo ramena, ste v službi pod večjim stresom, … Zato je ležišče iMemory S Plus edinstveno – vedno se popolnoma prilagodi kakršnimkoli situacijam v vašem življenju.