S pomladjo prihajajo prenove ali obnove, s tem pa stroški

Čas branja: 1 min
18.04.2017  10:50  Dopolnjeno: 18.04.2017 10:53
Z vsako prenovo so povezani stroški, zato na te želje hitro pozabimo. A ni potrebe po tem. Želje si lahko uresničite in zaradi tega živite lepše. V Addiko banki vam ponujamo vrste gotovinskih kreditov, ki jih ob kreditni sposobnosti najamete hitro in enostavno, brez obiska banke,v Express poslovalnici pa kredit uredite kar sami.
S pomladjo prihajajo prenove ali obnove, s tem pa stroški

Več iz teme:  
BTC >
Obveščaj me o novih člankih:  
BTC dodaj

Kredit iz domačega naslanjača

Preko spletne aplikacije www.hipkredit.si, brez obiska poslovalnice, hitro in enostavno lahko pridobite do 5.000 EUR. Ni nujno, da ste stranka Addiko banke ali zaposleni za nedoločen čas. Svoj HIP kredit lahko odplačate v 13 do 60 mesecih, z že od 20 EUR na mesec. Pogoji so transparentni, sklenitev pa hitra in z minimalno količino dokumentacije.

Rabite kredit že jutri?

Postopek je hiter in enostaven. Express kredit vam lahko odobrimo že v nekaj minutah, denar pa začnete porabljati naslednji dan. Pridobite lahko do 35.000 EUR, z mesečno obveznostjo od 20 EUR dalje in dobo odplačevanja do 10 let preko trajnega naloga, s fiksno ali spremenljivo obrestno mero, brez zavarovanja s hipoteko.

Imate stare dolgove?

Obstoječe kredite, lizinge, porabe kreditnih kartic poplačajte s kreditom za poplačilo obveznosti do 40.000 EUR, si uredite finance in odplačujte samo en dolg. Do 25 % vrednosti kredita lahko izplačamo v gotovini, za prosto razpolaganje. Kredit je brez zavarovanja s hipoteko, odplačujete ga v obdobju do 12 let, preko trajnega naloga.

V Express poslovalnici ste sam svoj bančnik

V BTC-ju, v Dvorani A, vam je na voljo poslovalnica modernega formata. Najbolj uporabne storitve lahko opravite kar sami, hitro in enostavno. Na bankomatu lahko dvignete gotovino do 5.000 EUR iz naslova kredita, ki ste ga pravkar sklenili v poslovalnici, opravite plačilo računov s takojšnjim učinkom, položite gotovino in drugo. Addiko Bank express posluje od ponedeljka do sobote, med 9. in 20. uro.

Addiko Bank

Kjer je 2 + 2 = 4

addiko.si


Več iz teme:  
BTC >