Legenda, ki jo boste želeli parkirati kar v svoji kuhinji

Čas branja: 1 min
21.04.2017  08:00
Iz Gorenja prihaja legenda, ki s sabo pripelje vau učinek, in hkrati prvi lepotec s prepoznavnim logotipom VW, ki ga lahko brezskrbno parkirate kar v svoji kuhinji.
Legenda, ki jo boste želeli parkirati kar v svoji kuhinji

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Volkswagen dodaj
Gorenje dodaj

Ko v kuhinji zmanjka navdiha za kulinarična popotovanja, potrebujemo malce poživitve: naj vas navdihnejo drzni vzorci, barvne kombinacije in zaobljene linije ter zapeljejo občutki spontanosti, svobodomiselnosti in nostalgije, ki so tipični za retro stil. Kombinacijo teh lastnosti predstavlja edinstven in kul hladilnik Gorenje Retro, ki nikogar ne pusti hladnega … razen svoje vsebine.

Gorenje je v sodelovanju z nemškim Volkswagnom zasnovalo posebno serijo hladilnikov Gorenje Retro po podobi legendarnega VW kombija T1. Tako kot ikoničen kombi tudi hladilnik Gorenje Retro krasi od daleč prepoznaven logotip VW, ki z vso svojo grafično preprostostjo in ljubkostjo zbuja občutke nostalgije in svobodomiselnosti. Posebno serijo hladilnikov Gorenje Retro v kombinacijah pastelno modre ali bordo rdeče z barvo šampanjca estetsko dopolnjujejo kromirani dodatki in robusten ročaj.

Gorenjev retro šarmer pa je vintage le po videzu, saj se pod ohišjem nahaja sodobna inovativna tehnologija IonGeneration, ki posnema naravno mikroklimo ter tako na naraven način podaljša svežino hrane v hladilniku. Stilsko brezčasen in brezčasno zanesljiv partner iz Gorenja že čaka, da vas zapelje na kulinarične izlete. Vmes pa ga parkirajte v svoji kuhinji. Več na www.gorenje.si.


Več iz teme: