Oglasno sporočilo

So dokumenti v vašem podjetju varno shranjeni?

Čas branja: 1 min
05.05.2017  16:00  Dopolnjeno: 09.05.2017 06:35
So dokumenti v vašem podjetju varno shranjeni?

V dobi digitalizacije je zagotavljanje varnosti podatkov vse bolj pomembno. Telekom Slovenije zato podjetjem in podjetnikom zagotavlja popolnoma varno shranjevanje in dostop do podatkov ter rešitve za obvladovanje morebitnih tveganj, ki bi jih lahko povzročila izguba podatkov. Rešitev so paketi Office 365, ki omogočajo lažjo digitalizacijo pisarniškega poslovanja ter vključujejo pisarniško zbirko Microsoft Office, e-pošto in ostale napredne storitve. Podatki so z najnaprednejšo zaščito varno shranjeni v oblaku, v katerem je na voljo kar 1 TB prostora, varen dostop do dokumentov pa je mogoč tudi brez internetne povezave.

Za optimalno ponudbo glede na potrebe poslovanja posameznega podjetja Telekom Slovenije nudi tri različne pakete Office 365. Z njimi zagotavlja vse potrebno za enostavno, učinkovito in odzivno poslovanje brez nakupa in nameščanja strežniške programske opreme ter z možnostjo nadgradnje in spreminjanja naročniških razmerij brez vezav.

Podjetje izbrani programski paket Office 365 v ponudbi poslovnih paketov Telekoma Slovenije prejme na ključ, brez stroškov namestitve. Vse potrebno uredijo strokovnjaki Telekoma Slovenije na daljavo, zaposleni enostavno začnejo dokumente shranjevati v sistemske mape, hramba podatkov pa poteka v realnem času.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije za poslovne uporabnike je na voljo na www.telekom.si/podjetniki ter prek e-pošte poslovni@telekom.si ali številke 080 70 70.