Oglasno sporočilo

Ko uživaš, uživaj kraljevsko s King sladoledi

Čas branja: 1 min
09.05.2017  15:00
Ko uživaš, uživaj kraljevsko s King sladoledi

V iskanju popolnih okusov in vrhunskih užitkov ljubitelji sladoleda že več kot 20 let posegajo po Ledo King izdelkih. Ko pomislite, da ste okusili že vse možne kombinacije, vas King ponovno navduši z novostjo, drugačno od vseh ostalih. Čeprav se okusi in trendi z leti spreminjajo, je vsem King sladoledom skupno, da jih krasijo božanski okusi in sestavine premium kakovosti. Vrhunske sestavine za najrazličnejše okuse skrbno izbiramo z namenom, da bi potrošnikom ponudili kar najizvirnejše kombinacije. Tako King ponuja 8 različnih sladoledov iz kar 26 različnih sestavin, ki se jim ni mogoče upreti.

Prav vsak King sladoled je izjemno priljubljen, a klasiki, ki vedno navdušita, sta King Classic in King Double. Eden najatraktivneših je tudi King Chocolate Obsession, sladoled s kar sedmimi sestavinami, ki je bil zasnovan ob 20-letnici rojstva Kinga. Tukaj sta še King Kokos in King Extra Panna Cotta Malina, namenjena ljubiteljem ekzotičnega kokosa in osvežujoče maline. Zadnji člani velike kraljeve družine so King Love, z jagodnim srčkom, in pogumni King Caramel Adventure, dve nasprotji, ki se privlačita. Najnovejši, King Peanut Perfection, je sladoled, okronan s spojem arašidovega masla in čokolade, slednja razigrava vsa čutila.

Ne glede na to, kateri okus boste izbrali, je zagotovo nekaj – Ledo King sladoledi bodo prav vsak trenutek začinili z občutkom resničnega vznemirjenja in nalezljivih okusov zlepa ne boste pozabili.