Pomagajte nam izbrati zmagovalca Najpodjetniške ideje!

Čas branja: 1 min
16.05.2017  11:10
Razglasitev zmagovalca bo1. junija v ljubljanskem hotelu Slon na dogodku Najpodjetniška ideja
Pomagajte nam izbrati zmagovalca Najpodjetniške ideje!

Več iz teme:  
Smart > BIG > INO >
Obveščaj me o novih člankih:  
Smart dodaj
BIG dodaj
INO dodaj

V 14. sezoni Najpodjetniške ideje smo v Financah predstavili več kot 40 podjetniških zgodb – od inovativnih izdelkov prek novih storitev do zanimivih aplikacij. Vsem je skupno to, da so nastale s slovenskim znanjem. V izbor 10 finalistov so se uvrstile naslednje podjetniške zgodbe: 4WEB – multimedijska naprava za slepe in slabovidne Feelif; ABCS Sistem – sistem za samodejni izklop smernikov na motorju Smart Turn System; Aktivna signalizacija Korun (A. s. K.) – Sistem COPS@factory; Efos – sistem za spremljanje škodljivcev Trapview; Hosekra – mobilne hiše BIG BERRY; Ino Brežice – mulčer boxer; Jezikovna Akademija – jezikovna šola; Mali junaki – unikatne personalizirane otroške knjige; SmartNinja – tečaji sodobnih IT-veščin; Ulla Labs – opomnik za pitje vode Ulla.

Glasujte tudi vi!

Pri izboru lahko sodelujete tudi vi. Na tej povezavi si lahko pogledate še videe finalistov, na tej povezavi pa lahko glasujete za svojega favorita in nam pomagate izbrati zmagovalca. Izmed 10 finalistov pa bomo 1. junija v ljubljanskem hotelu Slon razglasili zmagovalca - udeležba na dogodku Najpodjetniška ideja 2016/2017, na katerem bodo predstavljene tudi številne dobre prakse, je brezplačna.

Predlagajte nove zgodbe

Izbor Najpodjetniška ideja se nadaljuje tudi v 15. sezono. Že kmalu bomo začeli predstavljati najpodjetniške ideje 2017/2018. Seveda nam tudi tu lahko pomagate. Predloge zbiramo na spela.mikus@finance.si.


Več iz teme:  
Smart > BIG > INO >