Oglasno sporočilo

S ponosom smo sodelovali v več slovenskih mednarodnih zgodbah o uspehu

Čas branja: 1 min
23.05.2017  10:27  Dopolnjeno: 23.05.2017 10:43
S ponosom smo sodelovali v več slovenskih mednarodnih zgodbah o uspehu

V prvih mesecih leta 2017 je bil slovenski izvoz v primerjavi z enakim obdobjem leta 2016 višji, zato je večji tudi njegov prispevek h gospodarski rasti. To po mojem mnenju odraža sposobnost domačih podjetij za združevanje globalne miselnosti z lokalnim znanjem.

Prebujanje trga, ki ga kažejo tudi drugi gospodarski kazalci, veliko posameznikov in podjetij vidi kot priložnost, da troši, vlaga ali širi svoje poslovanje. Predvsem za podjetja je pomembno, da imajo pri tem ob sebi strateškega partnerja, ki jih dobro pozna, spremlja in razume njihove potrebe, ter je sposoben predlagati ustrezne rešitve, ki podjetju pomagajo ostati konkurenčno in rasti.

Trdno sem prepričan, da naše čezmejne finančne rešitve podjetnikom olajšajo poslovanje, jim pomagajo bolj učinkovito delovati na več trgih hkrati ter zmanjšati tveganja, povezana z izvoznimi dejavnostmi.

Za UniCredit biti vodilna Evropska banka pomeni podporo razvoju skupnosti, v katerih živimo in delamo. V času naše prisotnosti na slovenskem trgu od leta 1991 se je število fizičnih oseb in podjetji, ki nam zaupajo, nenehno povečevalo, kar potrjuje našo edinstveno mešanico lokalnega znanja in izkušenj ter dobrih praks, ki prihajajo iz skupine UniCredit in uspešno podpirajo njihove ambicije.

Spremljamo in podpiramo 25 milijonov strank po vsem svetu ter jim omogočamo dostop do naše mreže na 14 ključnih trgih in dodatnih 18 državah po vsem svetu.

Alessandro Pontoglio, član uprave, UniCredit Banka Slovenija d.d.

Spletna stran: www.unicreditbank.si

E-pošta: info@unicreditgroup.si