Oglasno sporočilo

Ford Vignale

Čas branja: 2 min
30.05.2017  14:13
Ford Vignale

V začetku dvajsetega stoletja se je v Torinu razvila posebna panoga oblikovanja zunanjosti avtomobilov. V tem starem mestu so vzklile 'carozzerie', kot so se imenovale majhne delavnice, kjer so mojstri in vajenci neumorno izdelovali unikatne in najprestižnejše karoserije. Pod taktirko mojstra Pinina Farine je vzklil izjemni Alfredo Vignale, ki je za seboj pustil sled imenitno oblikovanih vozil. Vozila serije Vignale sledijo predanosti 'carozzerie' z jasno idejo, da majhne podrobnosti izražajo kakovost vsakega vozila. Temu je posvečen tudi proizvodni proces vozil, ki od običajne serijske proizvodnje odstopa po tem, da posebej izbrani mojstri na več kot 100 posameznih točkah zaključujejo vozilo do najmanjših podrobnosti.

Namen premium serije Vignale je ustvariti sodobno, prestižno storitev za vozilo, ki bo zagotovila unikatno izkušnjo v vsakdanjiku naših voznikov. Poskrbljeno je torej za vse, ki želijo več od svojega vozila in za vse, ki se radi obdajo z maksimalnim udobjem. Premium serija Vignale svoje potnike še dodatno razvaja s prefinjenimi materiali in bogatimi stilskimi dodatki.

Paleto Ford Vignale sestavljajo modeli Kuga, Edge, S-Max in Mondeo, ki imajo poleg klasičnih lastnosti bogato nadgrajeno serijsko opremo vozila. Že v osnovi prefinjen in tehnološko napreden avto je tako nadgrajen z dodatnimi unikatnimi podrobnostmi, kot so posebni visoko kakovostni materiali, unikatna platišča in dodatne tehnologije. Serija Vignale poleg bogate opreme vključuje posebne storitve, ki zagotavljajo edinstveno izkušnjo tako za poslovnega voznika kot celotno družino, saj vključuje brezplačno čiščenje vozila ter brezplačne servise z možnostjo prevzema vozila na domu in dostavo na dom.

V letošnjem letu se bo paleti modelov serije Vignale pridružila še nova Fiesta, ki se bo pri nas prvič predstavila jeseni. Najbolj priljubljen evropski mali avto, nova Fiesta sedme generacije, prihaja na slovenska tla kot najbolj tehnološko napreden mali avto. Poleg osnovne palete serijske opreme bo na voljo tudi v štirih posebnih različicah: športna ST-Line, stilsko dovršena Titanium, Active »crossover« in kot že omenjeno, premium serija Vignale. Fiesta Vignale je najvišji izraz Fordove prefinjenosti, ki so jo pri Fordu uspešno preselili z večjih modelov na sofisticiran mali avto.

Zaobljubo pozornosti do najmanjših podrobnosti, ki jo je deležen vsak model serije Vignale, zagotavlja ime starega oblikovalskega virtuoza Alfreda, ki je z enkratnimi kreacijami svoje 'carozzerie' pričaral nasmeh na obraze vseh avtomobilskih entuziastov.